[ lokalne akcije ]

 Obrenovac
sreda, 17.12
projekcija filma u "KzM-eutu" u 20 h
p.s. ponesi kokice...;)

Opširnije: Aktuleno u KzM Obrenovac

 Prijepolje
U okviru projekta Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije,partnerske organizacije Kancelarije za mlade, "Nova Vizija" iz Prijepolja u planu je realizacija dvodnevnog treninga "Komunikacione i prodajne veštine" i "Primena interneta za efikasnije poslovanje".

Opširnije: Dvodnevni trening u Prijepolju

 Oko 250 prijava iz Prijepolja, Zaječara, Loznice, Blaca, Kuršumlije, Priboja, Nove Varoši i beogradske opštine Obrenovac stiglo je na konkurs za Program razmene sa SAD pod nazivom Program omladinskih lidera u Srbiji.

Opširnije: Završen konkurs za Program omladinskih lidera u Srbiji

 Novi Bečej 
Lokalna samouprava Novog Bečeja odlučila je da pomogne obrazovanje studenata za deficitarna zanimanja u opštinskoj administraciji.

Opširnije: Stipendije za deficitarna zanimanja

 Becej
Akcija „OSMEH" je inicirana od strane 12 organizacija sa teritorije opštine Bečej i za osnovni cilj ima poklanjanje OSMEHA deci kojoj je to najpotrebnije kroz sakupljanje novčanih i materijalnih priloga i kreiranje novogodišnjih paketića. Akcija je započeta na Forumu gradskog internet portala www.becejonline.com, a nedugo zatim su se priključile i ostale organizacije motivisane željom da malim Bečejcima učine doček Nove godine lepim i nasmejanim. Svesni činjenice da u opštini Bečej postoji veliki broj dece koja žive u težim socijalnim uslovima, ovu Akciju shvatamo ozbiljno.

Opširnije: Akcija OSMEH pocinje!