Home [konkursi] POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA PROJEКTA – Donacije za INTERNI RAZVOJ organizacija-

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA PROJEКTA – Donacije za INTERNI RAZVOJ organizacija-

158
0

Užički centar za prava deteta (UCPD) objavljuje poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa dodele donacija za interni razvoj organizacija. Program je deo trogodišnjeg projekta „Prava deteta su ljudska prava“ koji podržava Delegacija Evropske unije, a sprovodi Užički centar za prava deteta.

Program je namenjen za novoosnovane ili manje organizacije civilnog društva koje rade sa decom i/ili za decu.

Program ima za cilj da podrži organizacije u unapređenju njihovih kapaciteta i razvoju projekata koji doprinose zaštiti i ostvarivanju prava deteta, primenom evropskih standarda i vrednosti u ovoj oblasti.

Mogu se prijaviti organizacije koje se bave temama iz domena ostvarivanja prava deteta.

Biće podržane aktivnosti kojima se osnažuju organizacije i kojima se razvijaju interni kapaciteti organizacija koje rade sa decom i/ili za decu.

Organizacije mogu da konkurišu projektima za finansijsku podršku do 120.000,00 RSD. Finansijski doprinos nije obavezan.

Trajanje projekta je od jednog do tri meseca.

Biće podržano do 8 projekata u 2024. godini.

Sve potrebne informacije o ovom pozivu i načinu prijave možete naći u Smernicama za podnošenje predloga projekata koje se nalaze na ovom LINКU.

Prijava mora sadržati dokumentaciju koju možete preuzeti na ovom LINКU.

Predlozi projekata se dostavljaju Užičkom centru za prava deteta isključivo elektronskim putem slanjem obrazaca na imejl adresu ucpd.1998@gmail.com.

ROК ZA DOSTAVU PROJEКTNIH PRIJAVA JE 7. maj 2024. 23:59.

Za sva dodatna pojašnjenja stojimo na raspolaganju putem elektronske pošte ucpd.1998@gmail.com ili putem telefona na broj + 381 64 12 199 97.

Poziv za dodelu donacija za interni razvoj organizacija realizuje se u okviru projekta „Prava deteta su ljudska prava“ koji sprovodi Užički centar za prava deteta u cilju unapređenja i zaštite ljudskih i dečjih prava u Srbiji. Projekat je podržan od strane Evropske unije i biće realizovan u periodu od 2024. do 2026. godine.