Fondacija dr Zoran Đinđić, u saradnji sa Odborom nemačke privrede za istočnu Evropu i nemačkim Ministarstvom za ekonomsku saradnju i razvoj po jedanaesti put raspisuje konkurs za dodelu Stipendija nemačke privrede dr Zoran Đinđić. Konkurs je namenjen studentima završnih godina fakulteta kao i mladim stručnjacima sa prvim radnim iskustvom.

Opširnije: Konkurs za Program Stipendija Nemačke Privrede dr Zoran Đinđić za 2014. godinu

Fond za mlade talente je raspisao Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i treceg stepena na univerzitetima zemalja clanica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodecim svetskim univerzitetima za skolsku 2013/2014. godinu.

Opširnije: Konkurs za stipendije Fonda za mlade talente

Program A-SMYLE će i ove godine ponuditi stipendije učenicima srednjih skola iz Republike Srbije i učenicima srednjih škola iz Republike Crne Gore u školskoj 2014/2015 godini. Svi učesnici programa će živeti u američkim porodicama domaćinima sirom Sjedinjenih Država i pohađati američke srednje skole.

Opširnije: A-SMYLE: Američko-srpskocrnogorski omladinski liderski program razmene

Fond za mlade talente koji se nalazi pod okriljem Ministarstva omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je danas, 25. jula 2013. godine, raspisao Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2013/14. godinu.

Opširnije: Konkurs Fonda za mlade talente za studiranje u inostranstvu

Svakog avgusta od 1945. godine „Evropski forum Alpbah“ se održava u istoimenom austrijskom selu Alpbah, koje u tom periodu postaje „selo mislilaca“. Govornici i učesnici iz svih krajeva sveta, različitih profila – od nauke do biznisa i politike, renomirani eksperti i studenti, susreću se u Alpbahu da diskutuju o aktuelnim pitanjima na interdisciplinaran način.

Opširnije: Stipendije - Evropski forum Alpbah 2013

Na osnovu Odluke o učeničkim i studentskim stipendijama („Službeni list grada Beograda”, broj 23/13) i Zaključaka gradonačelnika broj 6-2677/13-G GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA, Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, Beograd, Kraljice Marije 1 objavljuje KONKURS
ZA DODELU 385 STIPENDIJA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA I STUDENTIMA VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA U BEOGRADU ZA 2013. GODINU

Opširnije: Konkurs za dodelu 385 stipendija učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova u...