Na osnovu Odluke o studentskim stipendijama („Službeni list grada Beograda”, broj 89/14) i Zaključaka gradonačelnika broj 020-5342/14-G
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
book5Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda objavljuje KONKURS ZA DODELU 150 STIPENDIJA STUDENTIMA VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA ZA PERIOD OD ČETIRI MESECA

Opširnije: Konkurs za dodelu 150 stipendija studentima visokoškolskih ustanova za period od četiri meseca

sajamZa brucoše, studente i diplomce,
Prave informacije na samom početku akademske godine!!!
Utorak, 14. oktobar 2014. - VI Sajam stipendija

Opširnije: VI Sajam stipendija Univerziteta u Kragujevcu

IFS-serbieAmbasada Francuske i Francuski institut u Srbiji dodeljuju dve nove stipendije za univerzitesku 2014-2015.godinu za posebne studijske programe:  

Opširnije: Konkurs za dve posebne stipendije Francuske vlade

Dokazi se 100U okviru projekta "Dokaži se 100%!" 12 studenata izabranih po dole navedenim kriterijumima i na osnovu intervjua Sektora za upravljanje ljudskim resursima Banca Intesa takmičiće se u dvočlanim timovima u izradi rešenja na zadati problem iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji zadaje stručni tim Banca Intesa.

Opširnije: Konkurs "Dokaži se 100%!"

logokiEvropski institut za inovacije i tehnologiju (The European Institute of Innovation and Technology - EIT) je telo osnovano (Odlukom broj 294/2008. Evropskog parlamenta i Saveta EU), sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj.

Opširnije: Master stipendije KIC konzorcijuma

YFU thumbsupYFU (Youth For Understanding) je neprofitna, nevladina, edukativna organizacija sa više od 50 godina iskustva u međunarodnim razmenama mladih. Od 2010. godine učešće u programu razmene učenika moguće je i u Srbiji preko kancelarije YFU Srbija. Kao i prethodnih godina, YFU Srbija nudi zainteresovanim srednjoškolcima iz Srbije da školsku 2014/2015 godinu provedu u jednoj od preko 30 zemalja sveta!

Opširnije: Provedi školsku 2014/2015 godinu u Nemačkoj, Francuskoj, Brazilu, Holandiji...