Moj prvi sajt je projekat pokrenut sa idejom da prosečnom korisniku računara omogući znanja dovoljna da samostalno napravi veb sajt prezentaciju.

Poznato je da region muči problem odliva mozgova i nedostatka strucnjaka već više od 20 godina. S druge strane, države u regionu svoju poziciju u savremenom društvu moraju graditi uz pomoć obrazovanih pojedinaca koji će postati vrhunski stručnjaci u svojim oblastima ili poslovima koje pokreću.

Opširnije: Moj prvi sajt 3.0 - kurs za izradu veb sajtaova i internet marketing

Voices of Youth is happy to announce that applications for the next round of VOY Blogging Internships are now open.

The 3-month internship, starting in December 2015, offers you (young people aged 14-24) an opportunity to develop your writing, research and critical thinking skills and allows you to connect with other engaged young people around the world in global dialogue. During the internship, you are supervised by VOY Community Managers, who will provide tips and tricks on how to write good blog posts. The internship is done by remote participation, which means that interns are not required to travel anywhere.

Opširnije: Voices of youth Blogging Internships

flajer2015Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva sve studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu da 15. oktobra 2015. godine posete Sajam stipendija i informišu se o mogućnostima za akademsku mobilnost.

Opširnije: 7. SAJAM STIPENDIJA: IZABERI STIPENDIJU PO SVOJOJ MERI

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Vlade Republike Srbije raspisali su danas Konkurs za stipendiranje 1200 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Opširnije: Fond za mlade talente raspisao konkurs za stipendiranje 1200 studenata završnih godina osnovnih...

NIS u okviru svoje korporativne društvene odgovornosti i u saradnji sa lokalnim samoupravama, realizuje novu fazu programa „NIS šansa“.

Završili ste studije na jednom od sledećih fakulteta i nemate radno iskustvo u struci

Opširnije: NIS šansa - konkurs za diplomce

Univerzitet u Beograd organizovaće SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata u četvrtak, 8.oktobra 2015.god. od 10 do 18 časova.
Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe različite institucije i predstave stipendije i drugе oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu.

Opširnije: Sajam stipendija Univerziteta u Beogradu