konkurs za volontere2Uvek si tu da preporučiš omiljene filmove i serije?

Voooliš bioskop?

Govoriš engleski?

Opširnije: Konkurs za volontere filmskog festivala - Budi i ti deo Slobodne Zone!

The Polish Robert Schuman Foundation is looking for one volunteer from the EU, who would like to join our Erasmus+ EVS project for 10 months, starting on 5 September 2016. We have one vacancy in Special Kindergarten 213 in Warsaw. The volunteer will do his or her EVS together with two already chosen volunteers.

Opširnije: EVS in Warsaw- Special Kindergarten

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih raspisuje konkurs za prijem novih volontera.

Ukoliko si mlad, ambiciozan i imaš želju da radiš u timu ovo je prava prilika za tebe.

Opširnije: Konkurs za prijem volontera - Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata, predstavljeno je preko trideset programa stipendiranja tokom jednog dana, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere.

Opširnije: Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2016.

Hej, mladi, di ste??? Imate između 15 i 30 godina i živite u Novom Sadu i okolini? Imate slobodnog vremena i želite kreativno da ga iskoristite? Imate motivaciju da poboljšate svoju lokalnu zajednicu? Želite da doprinesete da Novi Sad postane Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu? Da zajedno iznesemo inicijativu OPENS 2019 i podržimo ideju o Novom Sadu po meri mladih? Ako su odgovori DA, PRIDRUŽITE NAM SE! Mi smo OPENS2019 tim – projektni tim koji realizuje projekat Kandidature Grada Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope za 2019. godinu.

Opširnije: POZIV ZA VOLONTERE/KE OPENS 2019 TIMA!

Američki kutak će i ove godine u periodu od 5 - 31. avgusta otvoriti vrata svoje letnje kreativne biblioteke na Štrandu i za tu priliku smo pripremili zanimljive programe za decu i omladinu.

Projekat Američkog kutka "Otvorena biblioteka na Štrandu" nudi posetiocima gradske plaže veliki izbor najčitanijih američkih pisaca, preko 25 naslova nedeljnih i mesečnih časopisa, društvene igre i drugo. Pored biblioteke svakodnevno će biti organizovani programi za decu i omladinu kao što su: kreativne radionice, konverazcijski klubovi i sportske aktivnosti.

Opširnije: Otvoren konkurs za volontere