poziv za volonterePoziv je namenjen svim mladima koji žele da budu deo 6. festivala nauke u Somboru!

Šta podrazumeva volontiranje na FiZi BiZi FESTu?

Opširnije: Poziv za volontere FiZi BiZi FEST 6!

PraksamIIJedan od glavnih uzroka visoke stope nezaposlenosti mladih jeste neusklađenost kompetencija mladih i potreba tržišta rada, gde čak 86% mladih smatra da im nedostaju praktična znanja za posao za koji su školovani. Programi praksi su se i u Srbiji i u EU pokazali kao efektivan način za smanjenje nezaposlenosti mladih, ali i za razvoj znanja i veština koje se traže na dinamičnom tržištu rada. Istraživanja pokazuju da 81% praktikanata smatra da su upravo tokom prakse razvili veštine koje su im kasnije koristile na poslu.

Opširnije: #Praksam II – program kvalitetnih praksi kao lek za nezaposlenost mladih

BELhospice Logo Novi Srp 600Želite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Opširnije: Postani BELhospice volonter!

Green Fest volonteri 1“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film, ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. novembra u Domu omladine Beograda.

Opširnije: OTVOREN GREEN FEST VOLONTERSKI PROGRAM

Povodom Svetskog dana srca Gradska opština Zvezdara u saradnji sa zdravstvenim institucijama organizuje akciju pod nazivom "Dani srca" u Sportskom centru Olimp u nedelju 02.10.2016.godine sa početkom od 09 časova. Akcija je namenjena svim građanima Zvezdare, organizovani su besplatni lekarski pregledi.

Opširnije: Volontiraj na događaju koju organizuje GO Zvezdara povodom svetskog dana srca - DANI SRCA

POZIV  ZA VOLONTERE  MediumPozivamo sve zaintereresovane da se prijave na KONKURS ZA VOLONTERE na organizacionim poslovima pripreme i realizacije MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA koji će biti održan od 29. septembra do 02. oktobra 2016. u Studentskom Kulturnom Centru Beograd, (SKC).