Povodom Svetskog dana srca Gradska opština Zvezdara u saradnji sa zdravstvenim institucijama organizuje akciju pod nazivom "Dani srca" u Sportskom centru Olimp u nedelju 02.10.2016.godine sa početkom od 09 časova. Akcija je namenjena svim građanima Zvezdare, organizovani su besplatni lekarski pregledi.

Opširnije: Volontiraj na događaju koju organizuje GO Zvezdara povodom svetskog dana srca - DANI SRCA

POZIV  ZA VOLONTERE  MediumPozivamo sve zaintereresovane da se prijave na KONKURS ZA VOLONTERE na organizacionim poslovima pripreme i realizacije MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA koji će biti održan od 29. septembra do 02. oktobra 2016. u Studentskom Kulturnom Centru Beograd, (SKC).

konkurs za volontere2Uvek si tu da preporučiš omiljene filmove i serije?

Voooliš bioskop?

Govoriš engleski?

Opširnije: Konkurs za volontere filmskog festivala - Budi i ti deo Slobodne Zone!

The Polish Robert Schuman Foundation is looking for one volunteer from the EU, who would like to join our Erasmus+ EVS project for 10 months, starting on 5 September 2016. We have one vacancy in Special Kindergarten 213 in Warsaw. The volunteer will do his or her EVS together with two already chosen volunteers.

Opširnije: EVS in Warsaw- Special Kindergarten

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih raspisuje konkurs za prijem novih volontera.

Ukoliko si mlad, ambiciozan i imaš želju da radiš u timu ovo je prava prilika za tebe.

Opširnije: Konkurs za prijem volontera - Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata, predstavljeno je preko trideset programa stipendiranja tokom jednog dana, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere.

Opširnije: Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2016.