01-logo-color-positiveUz nezaboravno druženje i sticanje dragocenog iskustva, dolaziš u priliku da pogledaš najbolje dokumentarne filmove iz čitavog sveta i ostvariš lični kontakt sa njihovim autorima. Bićeš u timu sa devojkama i momcima sličnim tebi. Po završetku festivala uručićemo vam zvanični sertifikat o volontiranju, dok najvrednije očekuje putovanje na prestižni filmski festival u Jihlavi (Češka republika).

Opširnije: Voliš film? Volontiraj za nas!

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu vas obaveštava da je otvoren konkurs za praksu u kompaniji Delhaize u sektoru za IT, Odeljenje za poslovne aplikacije. Rok za prijave: 19.februar.

Opširnije: Praksa u kompaniji Delhaize u Sektoru za IT

Krovna organizacija mladih Srbije raspisuje konkurs za: Praksu u KOMS-u za dve mlade osobe, kreativne i motivisne!

Pozicija otvorena za dve programske celine:

#Br.1 Praktičan rad u oblasti programskih aktivnosti 

#Br.2  Praktičan rad u oblasti komunikacija

Opširnije: Praksa u KOMS-u!

U ovakvom poduhvatu, kao što je organizacija međunarodnog volonterskog kampa, možete se služiti brošurom koju smo izdali baš tim povodom. Možete preuzeti elektronsku verziju ovde.

Opširnije: POZIV ZA ORGANIZATORE MEDJUNARODNIH VOLONTERSKIH RADNIH KAMPOVA U SRBIJI 2016. GODINE

PRadnik je biti lako, zabavno, pametno, interesantno, ali to ne može biti svako!
 
Ako imaš iskustva sa volonterskih kampova, želiš da se družiš, organizuješ promotivne aktivnosti, promovišeš, dizajniraš, pišeš, putuješ, naučiš nešto novo, upoznaš ljude sličnih interesovanja - pridruži se našoj PRomoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije. PRadnik/PRadnica će biti angažovani narednih godinu dana i može poneti titulu: PRadnik dizajnera, Newsletter majstora, PRadnik novinara ili PRadnik promotera.

Opširnije: KONKURS za volontere u Promoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije

Social Impact Award je program koji promoviše znanja i prakse o društvenom preduzetništvu mladim ljudima u više od 10 zemalja Evrope. Više о programu možeš saznati ovde.
Tražimo izuzetne osobe da se pridruže našem timu i postanu volonteri na programu Social Impact Award. Zajedno sa vama želimo da podržimo novi talas mladih i hrabrih društvenih preduzetnika.

Opširnije: Tražimo volontere za SIA Serbia tim!