Kampovi se u svetu organizuju već skoro 100 godina. Mi smo se priključili još 1990. godine i od tada je preko 6000 volontera otišlo u svet, i onda kada su nam trebale vize i kada nije bilo drugog načina da se otputuje za malo novca i na siguran način, na proveren program.

Opširnije: Počela sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove

Centar za razvojnu politiku i saradnju, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Mladi istraživači Srbije pozivaju mlade iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore da se prijave na

Opširnije: Konkurs za učesnike/ce III. Međunarodnog volonterskog OZON kampa – Novi Pazar

FotoFondacija Fond B92 raspisala je konkurs za volontere praktičare za rad na aktivnostima u okviru različitih projekta koje realizuje.

Fond B92 je neprofitna nevladina organizacija čija je misija da doprinese razvoju odgovornog društva kroz akcije, edukaciju, informisanje i promociju aktivizma, filantropije i društvene odgovornosti.

Opširnije: FOND B92: KONKURS ZA VOLONTERE PRAKTIČARE

belhospiceŽelite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Opširnije: Postani BELhospice volonter!

Ako si ljubitelj filmova, voliš da se družiš i želiš da upoznaš nove ljude, pozivamo te da  postaneš deo Beldocs tima. Volontiranje na 10. Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma Beldocs ti pruža idealnu priliku da budeš deo međunarodnog filmskog festivala i da stekneš praktično iskustvo u organizaciji kulturnog događaja. Takođe, volontiranje ti omogućava da gledaš najbolje dokumentarne filmove iz čitavog sveta, lični kontakt sa njihovim autorima kao i druženje sa mladima sličnim tebi. Po završetku festivala uručićemo ti sertifikat o volontiranju koji možeš iskoristiti za svoju biografiju, dok najvrednije očekuje putovanje na neki od prestižnih međunarodnih filmskih festivala.

Opširnije: PRIJAVI SE NA KONKURS ZA VOLONTERE I POSTANI DEO TIMA BELDOCS FESTIVALA

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus raspisuje konkurs za Erazmus+ ambasadore za Republiku Srbiju.

Cilj konkursa je uspostavljanje mreže ambasadora programa Erazmus+ kako bi stručna i šira javnost bila što bolje informisana o mogućnostima koje program pruža.

Opširnije: Konkurs za Erazmus+ ambasadore u Srbiji