Koordinator za kanale društvenih medija

Uslovi za apliciranje: 

  • Prva, druga ili treća godina studija;

  • Da se ne plaši pčela ;

  • Najviše vremena provodi na Instagramu i Snapchatu i

  • Ne može da se odluči da li joj/mu je omiljeni Happy Honey ukus sa organskim đumbirom ili kajsijom. 

    Opširnije: Konkurs za praksu

infografik prakse2 2Pozivamo mlade sa teritorije Srbije, da se prijave za učešće u programu kvalitetnih radnih praksi koji realizuje Beogradska otvorena škola (BOŠ) u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije i Američkom privrednom komorom (AmCham), a uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Program praksi se sprovodi u okviru projekta „PRAKSAM III – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse“.

Opširnije: #Praksam III – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse

paffPančevo film festival (PAFF) je internacionalni takmičarski festival dugometražnog i kratkog filma koji će svoje četvrto izdanje doživeti ove godine.
Od 6. do 10. septembra Pančevo će ponovo postati filmski grad!

Opširnije: POZIV ZA VOLONTERE/KE - PAFF 2017.

karijeraSajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata tokom oba dana, učešće je uzelo preko 60 predstavnika različitih institucija učesnica, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Opširnije: Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2017.

rok kamp za devojcice KONKURS 1Da li bi tokom ovog letnjeg raspusta volela da učiš da sviraš instrument koji ti odabereš, da napraviš svoj bend sa kojim ćeš nastupati, da se upoznaš i družiš sa vršnjakinjama iz različitih gradova i mesta koje slušaju istu muziku kao ti? Ako je odgovor DA, baš tebi je namenjen prvi Rok kamp za devojčice!

Opširnije: PRILIKA ZA DEVOJČICE KOJA SE NE PROPUŠTA - ROK KAMP BAŠ ZA TEBE

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture poziva studente Građevinskog,  Saobraćajnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Tehnološko - metalurškog, Arhitektonskog, Rudarsko - geološkog, FON-a, Pravnog, Matematičkog, Biološkog, Medicinskog,  Ekonomskog, Filološkog, Fakulteta političkih nauka, Fakulteta bezbednosti da se informišu o otvorenom pozivu za obavljanje prakse u sektorima i organima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva.

Opširnije: LETNJA PRAKSA ZA 130 STUDENATA!