28829520 954192774744748 392626526 nKonkurs za volontere na Serbia Fashion Week-u je zvanično otvoren i traje do 12.03. ! Ukoliko ste mladi, ambiciozni, spremni za rad, ali i za jedinstveno iskustvo, prijavite se putem linka

Opširnije: Konkurs za volontere na Serbia Fashion Week-u

Želite da budete deo jedinstvenog tima koji neguje humane vrednosti i umrežavanje šire zajednice? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Opširnije: Postani BELhospice volonter!

23559662 1875367925818385 1703036700136705788 nProgram obrazovanja koji organizuje udruženje građana “Centar za integraciju mladih“ otvara

KONKURS ZA VOLONTERE PROGRAMA OBRAZOVANJA


Program obrazovanja je preventivni program koji ima za cilj uključivanje dece iz neformalnih naselja u obrazovni sistem. Program radi sa decom iz neformalnih naselja, predškolcima i prvacima, na teritoriji beogradske opštine Palilula.

Opširnije: KONKURS ZA VOLONTERE PROGRAMA OBRAZOVANJA

Obaveštavamo vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanjeobavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2018.godine.Obavezna stručna praksa se obavlja u periodu do kraja ove godine, premaprogramu koji definišu fakulteti uz mentorsko praćenje u različitimdirekcijama u okviru kompanije Telekom Srbija.

Opširnije: Otvoren poziv studentima Univerziteta u Beogradu za obavljanje stručne prakse u kompaniji Telekom...

praksagrckaPod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Centrom za razvoj karijere, četvrtu godinu zaredom organizuje tromesečnu praksu za studenate u kompanijama-članicama Udruženja.

Opširnije: Novi ciklus programa prakse u grčkim kompanijama “Grčkom inicijativom do radnog iskustva”

Pozivamo studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu da se prijave na konkurs za praksu u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Rok za prijavu: 12.2.2018.

Opširnije: Praksa u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu