trantribAkademska debatna mreža Otvorena komunikacija vas poziva na panel diskusiju na temu "Ekonomska tranzicija".

Uspešno izlaženje iz ekonomske tranzicije zavisi od stanja privrede, istorije društva, političke kulture, ali i svesti o značaju političkih i ekonomskih reformi. Da li bi za Srbiju bila bolja strategija postepenih reformi ili "šok terapije"?

Opširnije: Kako se izlazi iz tranzicije?

1461742 461101423996603 686602064 nStudenti za slobodu vas pozivaju na panel diskusiju "Posao za Srbiju - u susret izmenama Zakona o radu".
Četvrtak 26. decembar  od 17 časova u amfiteatru II Pravnog fakulteta u Beogradu.
Kako će najavljene izmene Zakona o radu uticati na nezaposlenost i tržište rada u Srbiji? Koje su glavne mane postojećeg Zakona i zbog čega je reforma neophodna? Ko će izgubiti, a ko dobiti najavljenim izmenama?

Opširnije: Posao za Srbiju - u susret izmenama Zakona o radu

marketofideasKonferencija "Marketplace of Ideas“ će biti održana 23.12.2013. od 10h u Maloj svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, u organizaciji klastera “ICT Net. Tema konferencije su razvoj karijere mladih inžinjera, mogućnosti zapošljavanja i preduzetništvo. U skladu s tim, predstavnici tehničkih fakulteta, visokih škola i studentskih organizacija će govoriti o značaju formalnog obrazovanja i prilikama za sticanje praktičnog iskustva tokom studija, kao i o ulozi koje obrazovne institucije imaju u motivisanju i edukaciji mladih za razvoj profesionalne karijere i pokretanje sopstvenog preduzeća.

Opširnije: Konferencija "Marketplace of Ideas“ 23. decembra u Beogradu

State and CSRAmbasada Kraljevine Švedske i Društvo za akademski razvoj vas pozivaju na tribinu o društveno odgovornom poslovanju, pod nazivom State and CSR: How you and the society can benefit from CSR?

Opširnije: State and CSR: How you and the society can benefit from CSR?

Organizacija YES -Youth Emergency Service organizuje konferenciju „Tolerancijom i dijalogom protiv govora mržnje“, koja će biti održana u petak 13. decembra u 10:00 časova u Beogradu.
(informacije o lokaciji će vam biti naknadno dostavljene)

Opširnije: Konferencija „Tolerancijom i dijalogom protiv govora mržnje“