mladi1314. jun 2012. godine u 12 časova u Media Centru Niš, Obrenovićeva 38
Nezaposlenost predstavlja jedan od ključnih problema mladih u Srbiji. Skoro polovina mladih je nezaposlena a deo mladih koji je zaposlen, radi u generalno lošim uslovima, često na crno, za nisku platu, na pozicijama koje su ispod pozicija za koje su se kroz školovanje kvalifikovali, u neravnopravnom položaju u odnosu na starije kolege koje
obavljaju isti posao.

Opširnije: Poziv na okrugli sto - ZAPOŠLJAVANJE MLADIH U LOKALNOJ ZAJEDNICI

book2Svetska mreža mladih lidera i preduzetnika (WNYLE) organizovaće „Svetsku konferenciju mladih lidera i preduzetnika“ u Tampereu u Finskoj u periodu od 13-15. septembra 2012. godine.

Opširnije: Poziv za učešće na „Svetskoj konferenciji mladih lidera i preduzetnika“

mladiKrovna organizacija mladih Srbije (KOMS) uz podršku USAID-ovog Projekta održivog lokalnog razvoja započinje program podrške umrežavanja omladinskih organizacija i organizacija za mlade na regionalnom i lokalnom nivou.

Opširnije: Krovna organizacija mladih Srbije - poziv za okrugli sto u Zrenjaninu

book8Međunarodna studentska organizacija AIESEC pruža mladima mogućnost odlaska u inostranstvo na stručnu praksu ili na razmenu i volontiranje na nekom od mnogobrojnih projekata. I ovog leta AIESEC u Nišu organizuje prezentacije praksi i studentskih razmena i to:

Opširnije: Prezentacija programa internacionalne razmene i prakse

penPozivamo Vas da učestvujete na okruglom stolu posvećenom predstavljanju modela regionalizacije Krovne organizacija mladih Srbije, koji će biti održan u Kraljevu, u sredu, 06.06.2012. godine, u 12 sati, u prostorijama Gradske uprave Kraljevo - sala 3, Trg Jovana Sarica koji realizujemo uz podršku USAID-ovog Projekta održivog lokalnog razvoja.

Opširnije: Okrugli sto u Kraljevu povodom regionalizacije

news3Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) uz podršku USAID-ovog Projekta održivog lokalnog razvoja započinje program podrške umrežavanja omladinskih organizacija i organizacija za mlade na regionalnom i lokalnom nivou.

Opširnije: OKRUGLI STO U NOVOM SADU U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE UMREŽAVANJA ORGANIZACIJA