Akademska debatna mreža Otvorena komunikacija Vas sa zadovoljstvom poziva na panel diskusiju u okviru projekta Otvoreni univerzitet na temu "Sloboda medija u Srbiji".

Opširnije: Sloboda medija u Srbiji – panel diskusija

TASCO Vas poziva da se prijavite za učešće u TACSO Regionalnoj konferenciji koja će biti održana u Zagrebu od 17. do 19. aprila 2013. godine sa nazivom "Transformacije civilnog društva na putu ka EU". Sve potrebne informacije kao i prijavne formulare mozete procitati ispod:

Opširnije: TACSO Regionalna konferencija - Civil Society Transformations on the Way to the European Union...

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji pozivaju organizacije civilnog društva da se aktivno uključe u konsultativni proces sa ciljem određivanja prioritetnih tematskih oblasti za naredni poziv u okviru Programa podrške civilnom društvu 2011-13. čije raspisivanje je planirano za februar 2013. godine.

Opširnije: Poziv organizacijama civilnog društva za učestvovanje u procesu konsultacija za februarski javni...

28. decembar 2012. Kulturni centar Beograda, galerija "Podroom" (Trg republike br. 5, ulaz kroz bivše Stubove kulture) od 18:00h

Opširnije: Predstavljanje praktičnog priručnika i javna diskusija "Javni prostori i kako ih otključati"

Akademska debatna mreža Otvorena komunikacija Vas sa zadovoljstvom poziva na prvu panel diskusiju u okviru projekta Otvoreni univerzitet na temu "Budžetski deficit Srbije". Panel će biti održan u utorak, 25. decembra u 16 časova na Ekonomskom fakultetu, sala 10 (Kamenička 6).

Opširnije: Budžetski deficit Srbije – panel diskusija

Pozivamo Vas da ucestvujete u javnoj debati na temu: „Uloga drzave u kreiranju podsticajnog okruzenja za OCD – Trenutni izazovi“, koja ce se odrzati u ponedeljak, 24.decembra 2012. godine od 11 do 13 casova u Medija Centru (sala na I spratu), Terazije 3, Beograd.

Opširnije: POZIV na javnu debatu "Uloga drzave u kreiranju podsticajnog okruzenja za OCD - Trenutni izazovi"