Mladi su zakon!

20170915 123340Neformalna grupa "Budi muško klub Pančevo" završila je realizaciju projekta "Sredi me". Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta, kroz program "Mladi su zakon“, a preko Resurs centra Centar za građansko delovanje.

Opširnije: Završena realizacija "Mladi su zakon" projekta "Sredi me"

DSC 1673Neformalna grupa mladih "Snaga Ušća" završila je realizaciju volonterskog projekta "Seoski trg", za koju su dobili podršku Ministarstva omladine i sporta, kroz program "Mladi su zakon“, a preko Resurs centra Centar za građansko delovanje.

Opširnije: Završena realizacija "Mladi su zakon" projekta "Seoski trg"

21617644 1479400072138085 3083720163206107127 nU toku je realizacija projekta "Bivše stvari (Dragucin bluz)" Udruženja “Šta hoćeš“ iz Obrenovca, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta, kroz program "Mladi su zakon“, a preko Resurs centra Centar za građansko delovanje. Kada se na jednom projektu skupi tako veliki broj kreativnih ljudi različitih generacija teško je da izostane dobar rezultat. Okosnicu projekta čine pesme Dragana Babića Draguce, kantautora i književnika, oko čijeg je muzičkog stvaralaštva Udruženje "Šta hoćeš" sakupilo šarenu ekipu saradnika. Cilj projekta je da se u međusobnoj kreativnoj razmeni snime dva "live" video spota i kratki video dokument o projektu i isti distribuiraju putem TV MTS, svetske mreže i drugih zainteresovanih emitera.

Opširnije: U toku realizacija projekta "Bivše stvari" podržanog u okviru programa "Mladi su zakon"

IMG 6843U toku je realizacija projekta "Mladi i bezbedni" Udruženja građana “Aurora“ iz Bele Crkve, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta, kroz program "Mladi su zakon“, a preko Resurs centra Centar za građansko delovanje. Cilj projekta je povećanje bezbednosti mladih učesnika u saobraćaju kroz aktivnosti prevencije i direktnog rada sa mladima.

Opširnije: Aktivnosti na "Mladi su zakon" projektu "Mladi i bezbedni"

PICT0228Neformalna grupa "Budi muško klub Pančevo" realizuje projekat "Sredi me". Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta, kroz program "Mladi su zakon“, a preko Resurs centra Centar za građansko delovanje.

Opširnije: Pri kraju realizacija "Mladi su zakon" projekta "Sredi me"

DSC 9774-1024x683U toku su završne aktivnosti na projektu "Inicijativom do omladinskog kluba“, koji sprovodi Udruženje "Inicijative mladih Opovo“, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, kroz program "Mladi su zakon“, a preko Resurs centra Centar za građansko delovanje.

Opširnije: U toku završne aktivnosti na "Mladi su zakon" projektu "Inicijativom do omladinskog kluba“

22308836 1989578151289287 4262162447810907777 nDrugo izdanje "RING THE ALARM" – festivala ekologije, DIY i urbane kulture održano je od 29. septembra do 1. oktobra na Dunavskom nasipu u blizini Starčeva. Ovogodišnje izdanje festivala "uradi sam" i urbane kulture, u organizaciji Udruženja nesvrstanih umetnika, bilo je u znaku pošumljavanja javnih zelenih površina, pa je tako manifestacija pored muzičkog dobila i ekološki karakter.

Opširnije: Održan "Ring the alarm" festival u okviru "Mladi su zakon" projekta "Pošumljavanje: put do...