IZLAGACKI PROGRAM vertCentar za unapređenje životne sredine je otvorio poziv za izlagački program u okviru 8. Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“, koji će biti održan od 14. do 17. novembra 2017, u Domu omladine Beograda.

Opširnije: Zeleni umetnici - javite se!

madisuzakonCentar za građansko delovanje kao Resurs centar za Južnobanatski i Beogradski okrug, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Pančeva, Kancelarijom za mlade opštine Bela Crkva, Kancelarijom za mlade opštine Obrenovac, Mladim istraživačima Srbije, Udruženjem građana „Connecting people“, Fondacijom za mlade Obrenovca, Organizacijom za promociju aktivizma „OPA“, Boljevačkim udruženjem mladih – BUM 8 i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje

Opširnije: Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i...

U okviru projekta OMOCIKL – biciklistička info tačka u Omoljici, Udruženje građana Suncokret u saradnji sa Trag fondacijom organizuje nagradni foto konkurs na temu “Moj život na dva točka”.

Zabeležite svoj najkreativniji, najzanimljiviji i najbezbedniji trenutak sa svojim biciklom i pokažite kako izgleda Vaš život na dva točka! :)

Opširnije: FOTO KONKURS: Moj život na dva točka

logo-oBeogradska otvorena škola, usled potrebe za proširenjem tima, raspisuje Konkurs za poziciju koordinatora/ke projekata u programskoj oblasti „Evropske integracije“.

Opširnije: Konkurs za poziciju koordinatora/ke projekata u programskoj oblasti „Evropske integracije“

Vaše ideje pokreću sve i kreiraju vaš put ka uspehu!

Nekada nismo sigurni da li je naša ideja dovoljno dobra i to nas sprečava da je izgovorimo naglas. Međutim, ukoliko ne pokušamo, ona neće ugledati svetlost dana. Zato nam pošaljite ideje koje na najbolji način predstavljaju Srbiju, koje istovremeno imaju jasnu socijalnu komponentu, a mi ćemo se potruditi da ih u okviru konkursa “Ideja za bolje sutra” sprovedemo u delo.

Opširnije: Konkurs „Ideja za bolje sutra“

10463926 782677615116488 9124796444402024355 nFondacija za mlade Obrenovca je, uz podršku Građanskih inicijativa i Youth Build International programa, pokrenula Fond za komšijske inicijative, u okviru kog je raspisala konkurs za finansiranje projekata i malih inicijativa neformalnih grupa iz Obrenovca. Kako bi podstakla aktivno i solidarno učešće građana i građanki u ostvarivanju pozitivnih promena u zajednici, OYF je preko ovog programa obezbedila finansijsku podršku za minimum 10 projekata u Obrenovcu – a maksimalna vrednost svakog projekta je do 50.000,00 dinara.

Opširnije: Fondacija za mlade Obrenovca raspisala konkurs za finansiranje projekata i malih inicijativa...