BBICC 2017 Otvaranje3 SmallU utorak, 4. aprila 2017. godine na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu svečano je otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC), na kojem učestvuje 16 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola.

Opširnije: Otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – Belgrade Business International...

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar vas poziva na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom volonterskom servisu), kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Opširnije: Erazmus + Mladi u akciji info dan

UntitledNew Diplo Centre u saradnji sa Centrom za održivi razvoj Srbije Vas poziva da se prijavite na međunarodnu konferenciju Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ 2017.

Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ 2017 će se održati od 7. - 8. aprila 2017. godine u Beogradu. Kako održivi razvoj povezuje ekonomiju, ekologiju, socijalni razvoj i dobro upravljanje SDYAF je izvanredna prilika da kroz interaktivno učešće kroz panel diskusije, radionice i studije slučaja steknete nova znanja i razmenite iskustva sa mladim liderima iz celog sveta. Cilj je pokretanje inicijative #SDGs Action Hub, online kampanje mladih za aktivno uključenje u ostvarenje Globalnih ciljeva.

Opširnije: Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ – NewDiplo Centre #SDYAF #GlobalGoals #SDGs

FONKLAME SmallPred punim amfiteatrom - 015 Fakulteta organizacionih nauka, 16-og marta otvoren je, jubilarni, deseti po redu festival marketinga FONklame. Na događaju za koji se tražila karta više, posetioci su uživali u najboljim reklamama iz prethodne godine, a kao dokaz da dobre stvari ne treba menjati, gledaoci su i ove godine nakon reklama uživali u stand up nastupu Filipa Ugrenovića.

Opširnije: Jubilarne FONklame zvanično zatvorene!

NASLOVNA YES SLIKA Business Info Group i nedeljnik VREME pod pokroviteljstvom Radio televizije Srbije organizuju trodnevni događajForum mladih lidera Srbije – YES!”.

Forum ima za cilj da okupi 100 mladih lidera iz cele Srbije, poveže ih, motiviše za pokretanje inicijativa u društvu, usavršavanje i razvoj poslovnih veština i širenju kruga kontakata.

Opširnije: Prijavite se za najveće okupljanje mladih lidera Srbije

Učesnici programa SupersteErste Banka pokreće novi ciklus Superste.net programa za podršku inovativnim idejama mladih, kreativnih pojedinaca i grupa koji stvaraju održive programe i sadržaje u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja. Rok za prijavu projekata je 5. maj 2017. godine, a pravo učešća imaju formalne i neformalne grupe i pojedinci. Svi učesnici imaće mentorsku podršku u razvoju ideja. Mentori su istaknuti eksperti iz oblasti marketinga, komunikacija, ljudskih resursa, dizajna, projektnog menadžmenta, kulture i preduzetništva. Ukupan fond za relizaciju ideja iznosi 7,2 miliona dinara.

Opširnije: Superste.net – novi talas podrške inovativnim idejama mladih