Set VudiSet Vudi, organizator zajednica i trener u organizaciji Momentum iz Sjedinjenih Američkih Država, održaće predavanje posvećeno osnivanju društvenih pokreta, u petak 24. marta u Amfiteatru Fakulteta političkih nauka (Jove Ilića 165) sa početkom u 18 časova. Posetioci predavanja imaće priliku da saznaju koje tehnike organizovanja zajednice dovode do masovnih, decentralizovanih i održivih društvenih pokreta, ali i o primerima pokretanja promena u lokalnim zajednicama.

Opširnije: Set Vudi na Fakultetu političkih nauka

BBICC Fotografija za najavu1 SmallBelgrade Business International Case Competition (BBICC) ponovo okuplja nabolje svetske univerzitete u Beogradu na takmičenju koje će se održati na Fakultetu organizacionih nauka (FON) od 3. do 8. aprila 2017. godine.

BBICC je jedino takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja u Jugoistočnoj Evropi koje je rangirano među najboljih pet takmičenja ovog tipa prema Univerzitetu u Oklandu.

Opširnije: Belgrade Business International Case Competition: Najbolji studenti po peti put u Beogradu

JCI Srbija otvara konkurs “Ten outstanding young persons” (TOYP) u okviru kog želimo da prepoznamo mlade ljude, lidere u svojim oblastima i predstavimo ih široj javnosti. Konkurs će biti otvoren od 10.3.-7.4.2017., a pravo učešća imaju svi mladi od 18 do 40 godina sa državljanstvom Republike Srbije.

Opširnije: Кonkurs “Ten outstanding young persons”

Flajer-UNUTRAŠNJOST-Web MediumU četvrtak 16. marta, u Sali 015, Fakulteta organizacionih nauka svečano će biti otvoren festival marketinga - FONklame. Posetioci će te večeri imati priliku da uživaju u najboljim reklamama iz 2016. godine.

Po deseti put, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere, FONklame će okupiti eminentne stručnjake koji će studentima Beogradskog univerziteta približiti najnovije trendove iz oblasti marketinga. FONklame će trajati u peridu od 16. marta do kraja meseca i sastojaće se od večeri reklama, edukativnog dela, takmičarskog dela i humanitarne večeri zatvaranja festivala. Kako tradicija nalaže, festival je i ove godine humanitarnog karaktera. Sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za veče reklama i žurku zatvaranja biće uplaćena Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj.

Opširnije: Nastavi tradiciju u svetu reklame – dođi na jubilarne FONklame!

Poziv za osnivače klubovaAko želite da okupite ljude koji dele vaše vrednosti kako biste zajedno radili na temi koja vam je važna, prijavite se na konkurs za nove osnivače klubova Srbije u pokretu. 

Opširnije: Udruženje građana Srbija u poketu otvara novi ciklus osnivanja klubova

DSC 0107 SmallInteresuje vas menadžment u sportu? Ne propustite jubilarnu petu po redu konferenciju SportBizz, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koja je tradicionalno posvećena sportskom menadžmentu i marketingu.

Opširnije: Konferencija SportBizz