17820940 1584305454931384 997761081 nProleće sa sobom donosi spektar svih boja, muziku raznih krajeva, ukuse iz mnogih delova sveta i ljude iz zemalja koje možda niste posetili do sada. Ali gde naći sve to na jednom mestu?

Događaj pod nazivom ,,Globalno selo u Beogradu” održaće se u ponedeljak 10.04. u periodu od 16h do 18h u Studentskom parku!

Opširnije: Globalno selo – kultura sveta u Beogradu

EY na TI FB INSProjekat “Sa EY na TI” je namenjen studentima i diplomcima Pravnog fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu sa ciljem da kroz poslepodnevno druženje u neformalnoj atmosferi upoznate zaposlene u našoj kancelariji u Beogradu. Tom prilikom dobićete neophodne informacije o kretanjima na tržištu savremenih konsultantskih usluga, veštinama i znanjima potrebnim za rad u našoj kompaniji, kao i načinima za profesionalno usavršavanje. Naši predstavnici će Vam ukаzati ne sаmo nа nаčine kаko dа unаpredite svoju konkuretnost nа tržištu konsultantskih usluga, već će Vam pomoći dа uvidite vаžnost lične inicijаtive i proаktivnosti u reаlizаciji profesionаlnih ciljeva.

Opširnije: Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Srbija)zajedno sa kompanijom Ernst &...

BBICC 2017 Otvaranje3 SmallU utorak, 4. aprila 2017. godine na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu svečano je otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC), na kojem učestvuje 16 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola.

Opširnije: Otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – Belgrade Business International...

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar vas poziva na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom volonterskom servisu), kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Opširnije: Erazmus + Mladi u akciji info dan

UntitledNew Diplo Centre u saradnji sa Centrom za održivi razvoj Srbije Vas poziva da se prijavite na međunarodnu konferenciju Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ 2017.

Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ 2017 će se održati od 7. - 8. aprila 2017. godine u Beogradu. Kako održivi razvoj povezuje ekonomiju, ekologiju, socijalni razvoj i dobro upravljanje SDYAF je izvanredna prilika da kroz interaktivno učešće kroz panel diskusije, radionice i studije slučaja steknete nova znanja i razmenite iskustva sa mladim liderima iz celog sveta. Cilj je pokretanje inicijative #SDGs Action Hub, online kampanje mladih za aktivno uključenje u ostvarenje Globalnih ciljeva.

Opširnije: Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ – NewDiplo Centre #SDYAF #GlobalGoals #SDGs

FONKLAME SmallPred punim amfiteatrom - 015 Fakulteta organizacionih nauka, 16-og marta otvoren je, jubilarni, deseti po redu festival marketinga FONklame. Na događaju za koji se tražila karta više, posetioci su uživali u najboljim reklamama iz prethodne godine, a kao dokaz da dobre stvari ne treba menjati, gledaoci su i ove godine nakon reklama uživali u stand up nastupu Filipa Ugrenovića.

Opširnije: Jubilarne FONklame zvanično zatvorene!