Biće to petak trinaesti naših života: Beastie Boys nastupiće drugog dana EXIT 07 festivala na glavnoj festivalskoj bini! Beastie Boys su 17. februara nastupili na festivalu Good Vibrations u Sidneju a posle najavljenih nastupa u šest evropskih gradova u junu nastupiće u julu i u Novom Sadu. Michael Diamond, Adam Yauch i Adam Horovitz u pauzama turneje snimaju novi album o kom ne žele mnogo da govore ali se Mike Diamond našalio da fanovi mogu da očekuju da budu razočarani i besni. Proces snimanja albuma može se videti na zvaničnoj internet stranici benda.

Opširnije: BEASTIE BOYS dolaze!

 Nakon niza uspešnih koncerata održanih u okviru turneje tokom prošle jeseni, mladi beogradski celtic-rock bend Tir na n'Og nastavlja sa promocijom svog albuma prvenca. U petak, 23.februara sa početkom u 21 čas, Tir na n'Og će odžati dugo očekivani beogradski koncert u klubu Livingroom @ SKC.
Ono što izdvaja Tir na n'Og od ostalih bendova je sjajna svirka, bezgranično pozitivna atmosfera i puno, puno emocija na bini i oko nje...

 Članovi omladinske mreže Youth Together iz Makedonije, Srbije, Hrvatske, Albanije, Bugarske i BiH susreli su se u Tuzli, a domaćin mrežnog sastanka bilo je Udruženje Mladi Tuzle, punopravan član mreže. Reč je o omladinskoj mreži koja okuplja omladinske organizacije s područja jugoistočne Evrope. Radne metode kojima se koristi omladinska mreža su interkulturalni projekti razmena, omladinski volonterski rad, radionice, treninzi, seminari, konferencije...

Opširnije: Sastanak omladinske mreže Youth Together u Tuzli

 Zrenjanin - Slogan sadržine "Mudrija akcija danas, svetlija budućnost sutra" je pobedio na internacionalnom takmičenju koje je raspisala Svetska banka, a njegov autor je sedamnaestogodišnji gimnazijalac Ivan Benović iz Zrenjanina. Tako je godišnji sastanak Svetske banke, održan septembra u Singapuru, protekao obeležen aktivnostima za globalno rešenje siromaštva, a pod sloganom mladog Zrenjaninca.

Opširnije: Mudrija akcija danas, svetlija budućnost sutra"

 Birajte sa liste slobodnih angažmana. Za više informacija ili da predate svoju prijavu kontaktirajte Simonu - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Takođe ne zaboravite da se prijavite u našu bazu podataka www.riversee.org ukoliko želite da vaša prijava bude razmatrana za volonterske angažmane.

Opširnije: POZIV VOLONTERIMA – SLOBODNI VOLONTERSKI ANGAŽMANI

 Za najneverovatnija dostignuća na polju friziranja ličnih stranica MyEXIT Crew će dodeljivati po jednu kartu za EXIT 007 svake nedelje u podne.

 www.myexit.org