LOGO123Otvorena komunikacija vas sa zadovoljstvom poziva na “Demagoške igre bez granica” u četvrtak, 13. marta u 13h na platou ispred Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

“Demagoške igre bez granica” su deo projekta “Demolizam - Popul(ar)istički rečnik demagogije” koji sprovode Otvorena komunikacija i Kulturni centar Damad.

 

Ovim događajem želimo da predstavimo javnosti dinamičnu platformu koja će svim građanima omogućiti da efikasno razotrkiju političare koji se služe logičkim greškama, demagogijom i populizmom - umesto argumentima.

Tim povodom pozivamo građane da se uključe u naš projekat:

Dođite da uradite sve što političari pokušavaju u predizbornoj kampanji za samo jedan dan i osvojite diplomu – “Demagoga godine!” (Pobedniku je zagarantovano mesto prvog podsavetnika u Ministarstvu po izboru!)

 -Siti ste mlakih i tunjavih obećanja naših političara?

  -Dosadila Vam je njihova nekreativnost u smišljanju predizbornih bajki za narodne mase?

 -Mislite da možete da ponudite mnogo više od Mercedesovih brodova što plove do Soluna, kvadripliranja subvencija i maketa beogradskog metroa koje se gledaju bez 3D naočara?

Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja: “DA”, “NE”, “MOŽDA”, “NE ZNAM” ili: “NADLEŽNI PARTIJSKI ORGANI ĆE SE IZJASNITI O OVOM PITANjU KAD ZA TO DOĐE VREME!” – zreli ste da se prijavite za: Demagoške igre bez granica!

Prijave timova, sa obaveznim demagoškim nazivom svoje partije, treba da pošaljete na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do srede, 12. marta u ponoć. Prihvatanje naknadnih prijava će zavisiti od stepena autokratičnosti organizatora.

Detaljne informacije o takmičenju možete pronaći na straniciPopul(ar)istički rečnik demagogijeili na:

https://www.facebook.com/events/274507929380973/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular