[konkursi]

Pozivamo Vas da se prijavite na Agro konferenciju „Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji -Doprinos dijaspore.“ Centralni Savet Srba u Nemačkoj sa partnerom Omladinskim Savezom Srbije pod pokroviteljstvom Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ/CIM), organizuje 1. marta 2018. konferenciju u Sremskim Karlovcima sa idejom da se približi Nemačko tržište i tržište Evropske Unije poljoprivrednim proivođačima iz Srbije.

Opširnije: Poziv na učešće na agro konferenciji „Transfer znanja od Nemačke prema Srbiji -Doprinos...

ISWiB 17 logo sivabojaOrganizacija „Svetski omladinski talas“ otvorila je prijave za učešće na 12. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2018 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 15. do 23. jula 2018. godine pod nazivom „PREUZMI INICIJATIVU“.

Opširnije: Otvorene su prijave za učešće na 12. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

26910072 311141699407332 4172224744588744803 oAKC Gnezdo je umetnički prostor namenjen oživljavanju i promovisanju savremene umetnosti kroz izložbe, festivale, svirke, bioskop, diskusije i radionice. Gnezdo je mesto okupljanja i povezivanja mladih sa ciljem buđenja i razvijanja njihovih kulturnih potreba i njihovog uključivanja u kreiranje i osmišljavanje alternativne kulturne scene.

Opširnije: Alternativni kulturni centar Gnezdo raspisuje KONKURS SA IZLAGAČKU SEZONU 2018. godine.

Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo raspisuje  KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA u okviru Programa podrške namenjenom doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama (Civil Society Scholar Awards - CSSA) za školsku 2018-2019. godinu.

Opširnije: Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo raspisuje KONKURS ZA...

Logo YBH WBTFondacija Ana i Vlade Divac otvorila je konkurs za institucionalnu podršku omladinskim organizacijama i organizacijama za mlade koje se zalažu za učešće mladih u proces donošenja odluka u zemljama Zapadnog Balkana i Turske u okviru Mreže omladinskih fondova Zapadnog Balkana i Turske.

Opširnije: KONKURS za omladinske organizacije i organizacije za mlade Fondacije Ana i Vlade Divac otvoren do...