Članci

Маглов сајтBez obzira da li ste se odlučili da otvorite frizerski salon, prodavnicu unikatnog nameštaja ili pekaru, vaš biznis ne može biti uspešan ukoliko zanemarite onlajn prodaju. Društvene mreže već dugo ne predstavljaju samo zabavu i način komunikacije, već i sjajnu mogućnost da svoje proizvode ponudite i promovišete svojim potencijalnim kupcima. Priliku da više saznate o ovoj temi imaćete ukoliko nam se pridružite na predavanju u hotelu Radisson Blu, 26. novembra u sali M3 od 14:30h.

Opširnije: Internet prodaja – Upotreba društvenih mreža

Grupa „Hajde da…“ raspisuje konkurs za mlade (18-30 godina) iz Beograda, koji žele da steknu osnovna znanja kako da svoju ideju pretoče u kratak društveno angažovani film. Obuka će biti realizovana u periodu od 2. do 6. decembra u Kulturnom centru REX (Jevrejska 16) i vodiće je Ivan Stojiljković i Suzana Krstić. Radionice će trajati po 6 sati tokom svakog od navedenih dana (uz dve kratke pauze).

Opširnije: Obuka za pravljenje kratkog društveno angažovanog filma

Skola debate ilustracijaProjekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Opširnije: Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Opširnije: Konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Inkluzivni pokret raspisuje konkurs za mlade (18-30 godina) koji žele da učestvuju na omladinskoj razmeni All inclusive – Applying Artistic Theater Methods in Youth Work with Handicapped or Disadvanteged Youth u Ključu, Bosni u periodu od 03.11.2017 - 11.11.2017. godine.

Opširnije: Poziv za učešće na omladinskoj razmeni All inclusive