[seminari]

tempus-logoFondacija Tempus organizuje jednodnevne besplatne radionice sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje projekata KA2 Strateških partnerstava u oblasti mladih u okviru Nacionalnog poziva Programa Erazmus+ za 2018. godinu.

Opširnije: Prijava za radionice za pripremu projekata KA2 Strateških partnerstava u oblasti mladih

upravljanje emocijamaKako rastemo i razvijamo se tako ljubav, strah, radost, ljutnja, tuga, zavist i sve druge emocije se proširuju, obogaćuju, menjaju i potreba za prilagođavanjem nam je u fokusu.

Emocije su glavni izvor motiva i glavni pokretači aktivnosti. Kada postanu jake, parališu i mogu imati negativne posledice.

Opširnije: Radionica - Upravljanje emocijama

kreacija 1“Sopstvena kreacija, a ne tuđa kreatura” naziv je besplatne radionice namenjene srednjoškolcima i učenicima osmog razreda koji žele da se bave ličnim razvojem. Tokom pet dana učesnici će kroz različite aktivnosti (igre, zadatke, razgovore) raditi na temema koje su važne i interesnatne za tinejdžere: komunikacija, vrednosti, socijalni odnosi, želje.

Opširnije: Radionica “Sopstvena kreacija, a ne tuđa kreatura”

Slika3-dnevni Design Thinking Innovation Lab predstavlja intenzivno, praktično iskustvo u učenju koje će vas izazvati da izađete iz svojih cipela, zakoračite u stvarni svet da biste razgovarali sa ljudima i testirali svoje ideje. Nakon 3 dana iskustvenog učenja, odnosno učenja zasnovanog na vašim projektima bićete spremni da primenite DT metodoligiju i dizajnirate vaše proizvode i/ili usluge i/ili rešenja za izazove sa kojima se vaša organizacija suočava.

Opširnije: Design Thinking Innovation Lab

индексRadionica se održava u petak, 19.01.2018. od 10 do 13h na adresi Zdravka Čelara 12 u Beogradu.

Da li u različitim situacijama uspevate na adekvatan način da izrazite svoje mišljenje?Ulazite li često u konflikte i povređujete druge ili se povlačite i ostajete nezadovoljni?

Opširnije: Besplatna radionica za mlade "Asertivna komunikacija"