Home [ mjuzik ] Mark Nofler u Areni, 10. jun

Mark Nofler u Areni, 10. jun

58
0

 Mark Nofler (Dire Straits) održaće koncert 10. juna u Beogradskoj areni u okviru njegove evropske turneje na kojoj promoviše album 'Kill To Get Crimson' snimljen u njegovom studiju u Engleskoj, saopštio je organizator "Lupa promotions".Noflerov album 'Kill To Get Crimson' sadrži dosta tradicionalnih instrumenata uz, naravno, zvukove gitare, baseva, bubnjeva i klavijatura.

Pored pesama sa novog albuma Nofler će svirati i neke dobro poznate pesme iz opusa grupe "Dire Straits".

“Ljudi će uvek želeti da sviraš pesme iz starog repertoara, to je jednostavno deo nastupa uživo. Moraš sam sebe da zadovoljiš a u isto vreme to je i proslava, svi ste tu da bi se dobro proveli zajedno. Ja sam uživao dok sam pisao te pesme i uživao sam dok sam ih snimao, tako da ću uživati i da ih sviram, i to je deo toga. Ja ne sviram ništa što ne želim da sviram. Ako sam na sceni i sviram ‘Romeo And Juliet’ to je zato što sam hteo to da sviram, i ako sviram ‘Brothers In Arms’ to je zato sto šam hteo to da sviram. To je bitno za mene, a publika voli te pesme i njima smo obeležili mnoge živote. Tako kada se popnem na scenu i sviram te pesme ja to smatram kao privilegiju, ali sam večno zahvalan što mi omogućeno da se bavim ovim prilično čudnim poslom”, odgovorio je nedavno Nofler na pitanje da li na svojim solo nastupima izvodi pesme grupe u okviru koje se proslavio.

Kao frontmen grupe "Dire Straits", Nofler je višestruki dobitnik Gremi nagrada. Njegovi hitovi 'Sultans of Swing' , 'Money For Nothing', 'Romeo and Juliet', ‘Brothers in arms’, ‘Sailing to Philadelphia’, ‘So far away’… i drugi, zauvek pripadaju svetskoj riznici muzike.

Grupa "Dire Straits" u Beogradu je nastupila pre 20 godina. Tom prilikom rasprodali su tada najveću beogradsku halu, Halu Pionir, i oduševili sve posetioce.

Ulaznice za kocert Marka Noflera mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Kard servisa, Eventima i Bilet Servisa po sledećim cenama:
Ulaznice za VIP parter (po ceni od 2,500.00 din) su rasprodate.
Parter I kategorija 2,350.00 din.
Parter II kategorija 2,200.00 din.
Tribine I kategorija 2,300.00 din.
Tribine II kategorija 2,200.00 din.
Tribine III kategorija 1,900.00 din.
Lože 5,000.00 din.

Izvor: B92