Home [ mjuzik ] Kulturoltar za nezavisne Balkance

Kulturoltar za nezavisne Balkance

109
0

vesti4Nevladina organizacija Platforma uz podršku Hartefakt fonda i Kancelarije za mlade Grada Beograda, u četvrtak je pokrenula alternativni kulturni portal pod nazivom “Kulturoltar”. Cilj ovog medijskog projekta je skretanje pažnje na nezavisno stvaralaštvo širom našeg regiona, kao i na praćenje savremenih tokova, trendova i scena na globalnom nivou

 

“Kulturoltar” će funkcionisati na sledeći način: nezavisni umetnici iz celog regiona pozvani su da našem uredničkom timu proslede informacije o svojim aktuelnim projektima, i to u svim formama (foto, video ili tekst). Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati preko email adrese kulturoltar@gmail.com. Naši urednici će dalje proveriti verodostojnost podataka i po potrebi ih uobličiti u adekvatnu informativnu formu i postaviti na portal. Ono što je najbitnije, sve vesti koje se pojave na “Kulturoltaru” biće i direktno prosleđene novinarima kulturnih redakcija mainstream medija, koji tu vest mogu da objave. Takođe, novinari i mediji kojima ne budemo direktno prosleđivali informacije jer se trenutno ne nalaze na našoj mejling listi, mogu slobodno preuzimati informacije sa portala ili nam se pridružiti na Twitter-u i Facebook-u i na taj način pratiti naše aktivnosti.

Nadamo se da ćete nas podržati u nameri da kroz afirmaciju nezavisnog i alternativnog stvaralaštva ulepšamo sredinu u kojoj živimo i samim tim je učinimo raznovrsnijom i zanimljivijom.

 {youtube}A63mduK4D80{/youtube}

* Kulturoltar

Izvor: E novine