Home Aktiviranje Interaktivna besplatna predavanja na Ekonomskom fakultetu PRODAJA = ZANIMANJE #ZA5

Interaktivna besplatna predavanja na Ekonomskom fakultetu PRODAJA = ZANIMANJE #ZA5

144
0

Prodaja, kao jedno od najuzbudljivijih i najdinamičnijih poslova današnjice, zauzima i po nekoliko strana oglasa na veb-sajtovima za zapošljavanje. Kako moderno poslovanje nije moguće zamisliti bez prodaje i komercijale, zanimanja iz ove oblasti su neka od najtraženijih na tržištu.

Svako ko radi u sektoru prodaje, reći će vam da je uspeh gotovo nemoguć bez znanja o finansijama, marketingu i vođenju projekata. U sredu, 27. marta 2019. godine u 14:00 časova na Ekonomskom fakultetu u Subotici, mladi menadžeri domaćih i internacionalnih kompanija otkriće još neke tajne uspešnog bavljenja ovim poslom i otkloniti mladima nedoumice u vezi sa karijerom u oblasti prodaje.

Predavanje o modernim zanimanjima u popularnom sales sektoru održaće:

VukĐurović, Route to Market Manager (Coca-Cola HBC)

Dragan Koprivica, Regional Manager (Gema B&D)

Ivan Štibl, Development Manager (Beiersdorf)

Ružica Nimčević, Prodajnisavetnik (veb-sajtPolovniautomobili)

Aleksandar Bračer, Co-owner (Bratscher Custom Shoes)

 

Poslovi #za5 su prva aktivnost u okviru velikog nacionalnog projekta Budućnost #za5, koji ima za cilj da inspiriše mlade ljude širom Srbije da na vreme počnu da razmišljaju o svojoj budućnosti u svetu biznisa i da ih motiviše da usavršavaju znanja i veštine potrebne za ostvarenje poslovnih ambicija.

Svi zaniteresovani studenti i srednjoškolci se za interaktivno predavanje o zanimanjima u oblasti prodaje mogu prijaviti na sledećem linku: http://bit.ly/Posloviza5-sales