Home [njuz] Step Up for Europe: Active youth

Step Up for Europe: Active youth

118
0

Povodom održavanja evropskih izbora krajem maja, JCI Evropa je ove godine pokrenula kampanju Step Up For Europe – The Road Show. Osnovni cilj kampanje je pozivanje i motivisanje mladih širom Evrope da se uključe i preduzmu inicijativu kako bi oblikovali svoju budućnost.

Tokom kampanje, tim sastavljen od članova Upravnog odbora JCI Evrope, različitih nacionalnosti, na svom putu od Ankare do Rejkjavika posetiće 11 evropskih zemalja kako bi podstakli mlade da aktivno učestvuju u rešavanju evropskih izazova, gradeći na taj način pokret sa zajedničkom vizijom o evropskoj budućnosti.

Kampanja Step Up For Europe sprovodi se kroz niz različitih aktivnosti sa mladima, poput intervjua, debata, tribina, radionica, uz istovremenu promociju na društvenim mrežama, a karavan će posetiti Novi Sad 02. aprila.

JCI Novi Sad i УМНИ – UMNI – Удружење младих новосадских интелектуалаца 02. aprila u periodu od 17-19h organizuju tribinu na kojoj će se promovisati evropske vrednosti i mladima predstaviti značaj njihovog uključivanja u političke procese i donošenje odluka.
Učesnici tribine su:
– Član UO JCI Europe
– Boban Stojanović, politički analitičar
– Dimitrije Milić, Programski direktor u Novi treći put

Tribina će se otvoriti prezentacijom OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad

*Tribina će biti na engleskom jeziku, a svoje mesto možete obezbediti popunjavanjem formulara:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3VhlzUxrR6NrO9WMm1030JoRazNCkn5JFesCwCbWs7R8jFw/viewform

Vidimo se 02. aprila u Labu, ulaz je slobodan, dobro došli! 🙂

Više o kampanji možete možete pronaći na: https://stepupforeurope.eu/

#StepUp4Europe