Home Aktiviranje Prijavite se za Crowdfunding Academy Belgrade 2018

Prijavite se za Crowdfunding Academy Belgrade 2018

162
0
Vector pop art illustration of a man and a woman sitting at a negotiation table, discussion of a new project, idea, top view. Concept of brainstorming

Imaš tim sa kojim želiš da realizuješ ideju koju već neko vreme osmišljavate, a potrebno vam je dodatno znanje i podrška kako da to uradite na pravi način? Značilo bi vam i da čujete kako je to nekom drugom pošlo za rukom?

Nakon održane Crowdfunding Akademije u 2017. godini, uspešno realizovane kampanje Super bake i Deli Superkul štampač podstakle su nas da pripremimo Akademiju i u 2018. godini. U junu spremamo Akademiju #2 koja može biti baš vaša prilika za dodatnu edukaciju, pripremu i način da oduševite zajednicu svojim originalnim projektom, proizvodom ili kampanju.

Na Akademiju će i ove godine biti primljeno 15 timova, koji će imati priliku da prođu sledeće ključne module:

  • osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje
  • storytelling, dizajn i video pitch
  • plan komunikacije i izgradnja mreže sa pružaocima podrške
  • savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i crowdfundera

Akademija se održava u Beogradu, i u dva modula: 9 – 10. juna je prvi, zatim sledi dvonedeljna pauza i “domaći” zadaci, a onda i drugi modul 23 – 24. juna.

Učešće na Crowdfunding Akademiji je besplatno a prijave su obavezne i otvorene do 28. maja,  a prijavni formular nalazi se ovde: https://brodo.to/CFA2018Prijava