Home [ volontiranje ] Koliko stepenika ti je potrebno za inostranu praksu u marketingu? Uhvati priliku...

Koliko stepenika ti je potrebno za inostranu praksu u marketingu? Uhvati priliku danas!

131
0

book7Misliš da nisi dovoljno kvalifikovan da baš ti stekneš praktično iskustvo u inostranstvu? Maštaš da nakon studija odeš u drugu zemlju, primeniš svoje teorijsko znanje i radiš izazovan posao? Prilika za to ti se ukazuje danas!

Uvek smo pri stavu da se u inostranstvu stvari bolje odvijaju, da je procenat zaposlenosti veći nego u Srbiji. Zbog toga ponekad i poželimo da napustimo našu zemlju. Ili možemo možda da unapredimo sebe i steknemo novo znanje u inostranstvu koje bismo primenili u svojoj lokalnoj zajednici? Program Global Talent vam upravo to i pruža, priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu namenjeno svim studentima završnih godina i postdiplomcima, u oblasti marketinga.

 

Marketing prakse nude profesionalno usavršavanje, ali i sticanje novih znanja iz oblasti internacionalnog marketinga, menadžmenta, istraživanja tržišta, kao i unapređenje veština u samoj prodaji. Prakse se realizuju u trajanju od6 meseci do godinu dana i praktikant ima priliku da iskusi život u drugoj zemlji kroz samostalnu zaradu tokom trajanja prakse u kompaniji u kojoj radi.

Sve što je potrebno za učešće u programu Global Talent je dastestudent završne godine fakulteta ekonomskih usmerenja, menadžmenta i sličnih, da posedujete određeno iskustvo u sferi marketinga i da je Vaš nivo znanja engleskog jezika B2.

Priliku da obavljate stručnu praksu imate u Nemačkoj, Mađarskoj i Kini. Ukoliko želite da se više informišete o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ove, posetite zvanični web sajt AIESEC organizacije http://aiesec.org.rs/global-talent gde možete pročitati priče mladih ljudi koji su se već oprobali u Global Talent praksama, ili se prijavite direktno na sledećem linku i bićete kontaktirani u roku od 48h.

Samo neke od prednosti učešća u ovom programu jesu sticanje globalne perspektive, razvoj preduzetničkog duha, internacionalna mreža kontakata, život u drugoj sredini i kulturi, usavršavanje stranog jezika i druge. Rad u internacionalnom okruženju kao prilika da se znanja, iskustva i veštine razmene sa drugim kulturama, danas je jedna od ključnih stvari koja izdvaja uspešne mlade ljude.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.