Home [akcija] Tribina i sajam: “Uvod u svet organske proizvodnje”

Tribina i sajam: “Uvod u svet organske proizvodnje”

58
0

Logo Razvoj preduzetnistvaUkoliko ste mladi i želite saznati nešto više o organskoj proizvodnji, prijavite se na tribinu koju organizuje Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda. Uvodna tribina će se organizovati u sklopu projekta “Razvoj preduzetništva kroz promociju proizvodnje organski uzgajane hrane” koji je finansijski podržala Ambasada Kraljevine Norveške u Srbiji, a koji ima za cilj razvoj preduzetništva, podizanja svesti i informisanje mladih o prednostima organske proizvodnje.

 

Tribina sa nazivom “Uvod u svet organske proizvodnje” biće organizovana u subotu, 21. februara 2015. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama Poljoprivredne škole sa domom učenika PKB, ul. Pančevački put br. 39 u Beogradu. Istog dana biće organizovan i sajam organskih proizvoda, gde će se kao izlagači pojaviti domaći proizvođači i Instituti sa prostora Vojvodine i centralne Srbije.

Formular za prijavu učešća na tribini možete preuzeti ovde.

Prijave slati na: mladioffice@beograd.gov.rs

Za sve dodatne informacije obratite se Marijani Milnović na broj telefona 011/715-7361 ili nam pišite na: mladioffice@beograd.gov.rs