Home [treninzi] FOTO RADIONICA ZA MLADE NA GREEN FESTU!

FOTO RADIONICA ZA MLADE NA GREEN FESTU!

88
0

 

Green fest” i “Canon” pozivaju mlade kreativne ljude koje zanima fotografija da se prijave za besplatnu fotografsku radionicu, koja će se održati u okviru Međunarodnog festivala zelene kulture od 13. do 15. novembra u Domu omladine Beograda.

 

 

 

Prijave za foto radionicu, koje sadrže ime i prezime, kontakt telefon, i fotografiju prirode potrebno je poslati putem e-maila na adresu: office@greenfest.rs sa naslovom FOTO RADIONICA, najkasnije do 07.11.2013. Broj učesnika je ograničen.

 

Radionica će se baviti režijom u fotografiji kroz formu foto eseja na temu životne sredine. Izabrani učesnici će kroz rad učiti tehnike kadriranja, korišćenje svetla i foto aparata, imaće priliku da osmisle i realizuju foto esej, pojedinačno ili u timu. Najbolji radovi biće izloženi trećeg dana (15.11.) u okviru izložbenog dela Festivala.

 

 “Green fest” je manifestacija koja kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijativa, kreativnih radionica, debata, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs

 

 

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture “Green Fest” se održava uz pomoć Grada Beograda Sekretarijata za zaštitu životne sredine i kompanije Vip mobile i  podršku kompanija Lenovo i Canon, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.