Home [konkursi] Poziv za učešće na konkursu “Školska okolina”

Poziv za učešće na konkursu “Školska okolina”

61
0

mladi16Unija srednjoškolaca Srbije poziva sve učeničke parlamente da se prijave na konkurs “Školska okolina”. Nakon uspešno realizovanog Dana volontiranja kada je 3. decembra 2010. u susret Međunarodnom danu volontera, na sedmi rođendan Unije srednjoškolaca Srbije, preko 900 srednjoškolaca i srednjoškolki iz 15 gradova širom zemlje umesto pohađanja nastave volontiralo u lokalnim preduzećima, osnovan je prvi srednjoškolski fond – “Srednjoškolci za srednjoškolce”.

 

Pozivamo vas da sa svojom projektnom idejom konkurišete  i dobijete deo prikupljenih sredstava.

Ove godine tema za projekte učeničkih parlamenata je “Školska okolina”. Ako znate kako da unapredite školski prostor i time doprinesete poboljšanju kvaliteta obrazovanja i vremena koje se provodi u školi, posaljite nam vaše projekte do 31. januara na mejl adresu szs.konkurs@srednjoskolci.org.rs .

 

Pristigle prijave će razmotriti Komisija sastavljena od članova Unije srednjoškolaca Srbije, samih volontera i eksperata za omladinski aktivizam.

Nakon zatvaranja konkursa bice odabrano 10-15 najboljih i najkreativnijih projekata koji će dobiti podršku u iznosu do 45 000 dinara.

 

Rezultati konkursa će biti kroz 5 dana od zatvaranja konkursa.

Vreme predviđeno za realizaciju projekata je od 6. februara do 10. marta 2011, kada svi projekti moraju biti završeni.

Za više informacija o projektu poseti www.srednjoskolci.org.rs .