[ youth.rs ]

Poziv za učešće na konkursu “Školska okolina”

Unija srednjoškolaca Srbije poziva sve učeničke parlamente da se prijave na konkurs “Školska okolina”. Nakon uspešno realizovanog Dana volontiranja kada je 3. decembra 2010. u susret Međunarodnom danu volontera, na sedmi rođendan Unije srednjoškolaca Srbije, preko 900 srednjoškolaca i srednjoškolki iz 15 gradova širom zemlje umesto pohađanja nastave volontiralo u lokalnim preduzećima, osnovan je prvi srednjoškolski fond – “Srednjoškolci za srednjoškolce”.

 

Pozivamo vas da sa svojom projektnom idejom konkurišete  i dobijete deo prikupljenih sredstava.

Ove godine tema za projekte učeničkih parlamenata je “Školska okolina”. Ako znate kako da unapredite školski prostor i time doprinesete poboljšanju kvaliteta obrazovanja i vremena koje se provodi u školi, posaljite nam vaše projekte do 31. januara na mejl adresu szs.konkurs@srednjoskolci.org.rs .

 

Pristigle prijave će razmotriti Komisija sastavljena od članova Unije srednjoškolaca Srbije, samih volontera i eksperata za omladinski aktivizam.

Nakon zatvaranja konkursa bice odabrano 10-15 najboljih i najkreativnijih projekata koji će dobiti podršku u iznosu do 45 000 dinara.

 

Rezultati konkursa će biti kroz 5 dana od zatvaranja konkursa.

Vreme predviđeno za realizaciju projekata je od 6. februara do 10. marta 2011, kada svi projekti moraju biti završeni.

Za više informacija o projektu poseti www.srednjoskolci.org.rs .

 

Exit mobile version