Home [treninzi] POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA PISANJE PROJEKATA ZA PROGRAM MLADI U...

POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA PISANJE PROJEKATA ZA PROGRAM MLADI U AKCIJI EVROPSKE UNIJE

107
0

logohajdedaDa li je tvoja organizacija ili kancelarija za mlade otpočela razvoj projekta za program “Mladi u akciji” Evropske Unije? Da li ste zajedno sa partnerskim organizacijama popunili jedan deo projektnog “on-line” formulara, ali vam je potrebna podrška da ga završite?

Da li nameravate da projekat pošaljete u Brisel u nekom od sledećih rokova u toku 2011. godine? Da li vam možda (ranije) projekat nije bio odobren, pa vam treba podrška da ga popravite/bolje definišete?

Ukoliko je odgovor na neka od gore navedenih pitanja DA , pozivamo te da se prijaviš na sledeći trening i program podrške u organizaciji Grupe “Hajde da…” kao Kontakt tačke za program Mladi u akciji EU.

Četvorodnevni intenzivni trening imaće za cilj da unapredi razumevanje svih elemenata projektnog formulara Programa “Mladi u akciji” EU, kao i šansa da, uz stručno nadgledanje trenera/eksperata, projekat bude dodatno razrađen. U okviru treninga će biti obrađeno pisanje projekata u okviru pod-Akcije 3.1 (treninga i umrežavanja i  omladinske razmene) i Akcije 2. Evropske volonterski servis. Trening će se održati u periodu od 23. – 27. februara, 2011-e u Nišu.

Nakon treninga, svim učesnicima/ama treninga će biti pružena intenzivna tromesečna podrška u razvoju projekata koja će uključivati komunikaciju telefonom i elektronskom poštom, kao i sastanke sa trenerima/ekspertima.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite formular koji možete preuzeti OVDE ili na sajtu www.mladiuakciji.rs i da ga pošaljete Grupi “Hajde da…”, na adresu: srdjan@hajdeda.org.rs, najkasnije do 14. februara, 2011. Broj mesta je ograničen!

Trening i program podrške organizuje Grupa “Hajde da…” iz Beograda (kao zvanično imenovana kontakt tačka za Program Evropske unije “Mladi u akciji”), a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Baner - Trening