Home [ volontiranje ] Poziv za predloge kampova za 2011.

Poziv za predloge kampova za 2011.

82
0
work5Došlo je vreme da počnemo da planiramo nove kampove za sledeću godinu. Prema proceduri, kampovi treba da su cakum pakum gotovi, sa opisima 15. februara. Da bi do tada imali većinu kampa isplanirano i obezbeđeno, trebamo već sada raditi na tome.

Ono što ovim mailom želimo jeste da vas obavestimo da ćemo do 21. januara primati predloge i ideje za kampove. To mogu biti kampovi koji su se već desili, tj. nastavak, isti projekat koji se može ponoviti, ili nešto sasvim novo. Bitno je da ideja bude što konkretnija, detaljno razvijena.

Predlog kampa (kratak opis) treba da sadrzi (primer u attachmentu): 
1. Datum pocetka i zavrsetka kampa
2. Lokaciju odrzavanja kampa
3. Background price (o lokalnim partnerima, projektu)
4. Detaljan opis posla koji ce se raditi, cilj koji zelimo da postignemo organizovanjem kampa
5. Smestaj (sator, kuca, polje, krov)
6. Specijalni zahtevi
7. Zvanicni jezik kampa
8. Studijski deo!!!!
9. Slobodno vreme
10. Ekstra (ako ima nesto jos da se naglasi)

Zatim će ekipa iz VCV koja će koordinisati narednu sezonu kampova, razmotriti vaše predloge, dosadašnju saradnju (prethodne evaluacije) i indikatore uspeha prethodnih projekata i krenuti u realizaciju kampova zajedno sa vama. 

Zbog ljudskih resursa i garancije kvaliteta kampova, ne garantujemo da ćemo sve ideje koje stignu prihvatiti i realizovati. Da bismo vam približili kriterijume i karakteristike koje se moraju uzeti u obzir šaljemo vam kriterijume za kampove u nastavku teksta. Obratite pažnju na njih, jer će svi kampovi morati biti prilagođeni njima.

Kao što je rečeno, ideje (okviran opis kampa) šaljite do 21. januara 2010, u roku od nedelju dana ćemo vam se javiti i krenuti sa radom. Prvi radni sastanak se može očekivati krajem januara.
Mailove šaljite na kampovi@volontiraj.rs