Home [ mjuzik ] Kiki: Studenti i đaci besplatno!

Kiki: Studenti i đaci besplatno!

46
0

 NOVOSADSKA publika imaće priliku da u subotu 28. novembra u Velikoj sali “Spensa” čuje koncert Kikija Lesendrića, koji će predstaviti novi album “Mesec na vratima”, ali i svirati poznate hitove iz osamdesetih godina, kada je grupa bila na vrhuncu slave.
Kiki će nastupiti u Novom Sadu u okviru turneje “Svet je lep kada sanjamo” na kojoj je do sada odsvirano 50 koncerata, a kao specijalni gosti u Novom Sadu će nastupiti riječki sastav “Fit”.

– Bend nikada nije bolje zvučao, u potpunosti smo spremni za najveći koncert na turneji – rekao je Kiki pred nastup u Novom Sadu. – Planiramo da sviramo najbolje pesme koje sam radio osamdesetih godina i, naravno, ceo novi album. Drago mi je da publika podjednako dobro prihvata stare i nove hitove.
Kiki je objasnio da bend ne priprema unapred spisak pesama koje će svirati, već bira u trenutku, u zavisnosti od njihovog raspoloženja, ali i od toga kako publika reaguje.
– Volimo malo te ciganske atmosfere, da nije sve unapred isplanirano – poručuje Kiki.
Cena karte iznosi 200 dinara, a mogu se kupiti na blagajni “Spensa”. Studenti i đaci uz indeks i knjižicu moći besplatno da slušaju koncert.

Izvor:Novosti