Home [ mjuzik ] Kajli Minog će obraditi pesmu Ane Nikolić!

Kajli Minog će obraditi pesmu Ane Nikolić!

42
0

kajliAustralijska megazvezda Kajli Minog navodno je otkupila pesmu "Romale, Romali" koju je prošle godine pevala Ana Nikolić.Kako prenosi "Press", australijska "džepna Venera" stupila je u kontakt sa autorom ove pesme Zoranom Kikijem Lesendrićem, kojoj je kompozitor poslao još jednu numeru.

"Sa Kajli sam stupio u kontakt preko mog druga, producenta Zaka Vračevića iz Londona, koji radi na njenom novom albumu. Poslao sam joj "Romale Romali" u malo izmenjenom aranžmanu, prilagodjenom za zapadno tržište, kao i jednu potpuno novu pesmu, "sirovi demo", koji joj se jako dopao" kaže Kiki Lesendrić, autor potencijalnog svetskog megahita.

Kajli Minog zna da je "Romale Romali" veliki hit u Srbiji u izvodjenju Ane Nikolić, ali joj to ne smeta. "Press" saznaje da je u britanskim muzičko-estradnim krugovima u toku polemika oko teksta, koji je napisala Ljiljana Jorgovanović – prevesti refren, ili pisati novi?

Kajli Minog, koja trenutno boravi u Njujorku, u jednom od poslednjih intervjua otkrila je da priprema iznenadjenje svojim obožavaocima:

"Publika očekuje novi studijski album. Nadam se da će biti gotov do kraja godine. Veoma mi je važno da "sve legne na svoje mesto", jer će na novom albumu biti dosta eksperimenata, ali zasad ne želim da otkrivam o čemu je reč" rekla je pevačica.

(MONDO)