Home [konkursi] Imamo jedni druge – novi MMS konkurs mt:s

Imamo jedni druge – novi MMS konkurs mt:s

61
0

 mt:s u septembru slavi deseti rođendan, a tim povodom pokrenut je i novi MMS konkurs pod nazivom "Imamo jedni druge".
Korisnici mt:s-a, posebno ljubitelji amaterske fotografije, od 1. do 30. septembra mogu slati svoje priloge na broj 5565, odnosno na portal Mondozoom, na kojem će potom ocenjivati pristigle fotografije.

Deset najbolje ocenjenih fotografija biće nagrađeno izuzetno atraktivnim mobilnim telefonom Samsung G810, a specijalni poklon za sve korisnike je i nova cena MMS, koja će tokom septembra iznositi svega pet dinara.

MMS konkurs "Imamo jedni druge" ponovo će biti prilika za članove Mondozoom zajednice i druge korisnike mt:s-a da mobilnim telefonom fotografišu neke interesantne, upečatljive ili po bilo čemu zanimljive trenutke i šalju ih na portal Mondozoom.

Svi učesnici i posetioci portala mogu da ocenjuju i komentarišu fotografije, da se bore za svoje favorite i tako izaberu najbolje.

Priloge za konkurs treba poslati do 30. septembra, a glasanje i ocenjivanje je omogućeno od početka konkursa, 1. septembra, sve do 15. oktobra.

Dodatne informacije o uslovima konkursa mogu se pronaći na adresama: www.mondozoom.com i wap.mtsmondo.com.

Pored izuzetno povoljne cene MMS, mt:s je u septembu, mesecu prijateljstva, pripremio i brojna iznenađenja i pogodnosti za sve svoje korisnike, među kojima je i cena poziva za Friends&Family brojeve u prepaid tarifama u iznosu od jednog dinara po minuti!

Korisnici postpaid tarifnih profila u septembru će dobiti i specijalne bonuse, o čemu će biti obavešteni SMS porukom.

Izvor:Mondo