Home [ mjuzik ] B92.fm startuje na Egzitu

B92.fm startuje na Egzitu

41
0

 Društveni sajt B92.fm u čijoj se osnovi nalaze sadržaji Radija B92 i audio baza kategorizovana po raznovrsnim muzičkim žanrovima startuje zajedno sa Egzitom, 10. jula na adresi www.b92.fm. Tokom Egzit festivala nudimo vam priliku da osvojite "Apple iPod Touch" plejere i druge lepe nagrade.

Svrha sajta je da prevaziđe linearnu i vremensku ograničenost tradicionalnog radija, odnosno da slušaocima omogući da od ponuđenog sadržaja sami sastave svoj radio program bez obzira na to kako uredništvo formira svoj dnevni radijski raspored programa.

To znači da ćete u bazi od preko 200 000 muzičkih numera moći da pronađete one omiljene, i da ih miksujete sa celokupnim programom Radija B92 onako kako vi želite, i da slušate onda kada vama odgovara.

B92.fm, takođe, vam omogućava i organizovanje fotografija i video sadržaja u okviru vašeg korisničkog profila kao i pronalaženje i povezivanje sa drugim korisnicima sličnog muzičkih ukusa.

Tokom Egzita 08 nudimo vam priliku da na jedan od najzanimljivijih načina ovog leta osvojite "iPod Touch" muzički plejer i druge lepe nagrade.

Svi posetioci Egzita koji se registruju na B92.fm i sastave plejlistu sa tačnim redosledom numera sa glavne bine (Main Stage), bilo kog izvođača, bilo kog od četiri dana festivala, kvalifikovaće se za B92.fm majice, muzičke diskove i knjige.

Svakodnevno, samo za najbržeg i najtačnijeg posetioca sajta B92.fm i Egzit festivala, namenili smo "Apple iPod Touch" plejer + USB 2 GB memorije.

Ukoliko se ne možete setiti tačnog redosleda svih odsviranih pesama, možete sastavi približno tačnu plejlistu, i dalje ćete biti u igri za neku od utešnih nagrada.

Pronađite nas na jednom od četiri promotivna štanda Telekoma Srbija na Petrovaradinskoj tvrđavi (kod Lovotursa, na "Crossroads-u", ulaz kod crkvice i kod Rege bine) i pridruži se sajtu za druženje koji se sluša.

Ukoliko trenutno nemate uslove za korišćenje B92.fm sajta, Telekom Srbija svima koji se registruju na sajt B92.fm nudi mogućnost tromesečnog korišćenja interneta preko ADSL-a za samo jedan dinar. Sa istim korisničkim podacima dobićete pristup internetu preko ADSL-a i sadržajima B92.fm sajta. Ova ponuda važi samo za posetioce Egzita koji će na jednom od Telekomovih štandova dobiti B92.fm članske karte. 

 izor:b92