Home [ mjuzik ] Besplatan prevoz autobusom na Exit

Besplatan prevoz autobusom na Exit

69
0

 Svakog dana 68 autobusa će iz nekoliko gradova Srbije u Novi Sad prevoziti one koji imaju karte za sva četiri dana festivala…
Pored odličnog muzičkog programa posetioce Exita ove godine, uz kupljeni komplet karata ponovo očekuje besplatan autobuski prevoz do Novog Sada.

Svi koji imaju kartu za sva četiri dana festivala Exit imaće i mogućnost da besplatno dođu do Novog Sada, saopštili su organizatori ovog festivala. Kao deo kampanje „Piti ili biti“ Exit je obezbedio 68 autobusa koji će prevoziti egzitovce iz svih većih gradova u Srbiji.
– U vreme festivala 68 autobusa će svakog dana kretati iz Beograda, Niša, Kragujevca, Subotice za Novi Sad. Imaćemo i 29 autobusa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske – rekao je Bojan Bošković direktor festivala „Exit“.
Prema njegovim rečima pravo na besplatan prevoz imaće ljudi koji su kupili kartu za sva četiri dana festivala (od 10. do 14. jula), a potrebno je da rezervišu autobuske karte na veb sajtu www.myexit.org.
Istovremeno u okviru ove akcije obezbeđen je besplatni autobuski prevoz i za posetioce „Tuborg grin festa“ koji se održava 2. jula u Beogradskoj areni. Pravo na besplatan prevoz imaju svi oni koji koji su karte za drugi „Green fest“osvojili za vreme trajanja Tuborg Green promocije.
Inače, od ponedeljka će cena kompleta ulaznica za Exit, za sva četiri dana, koštati 7.790 dinara. Cena jednodnevnih ulaznica ostaće nepromenjena do početka festivala i one koštaju 2.490 dinara za prvi dan, 2.590 dinara za 11. jul, 3.090 dinara za 12. jul i 2.890 dinara za 13. jul.

Izvor:24 sata