Home [ mjuzik ] Bad Copy – poslednji koncerti pred razlaz

Bad Copy – poslednji koncerti pred razlaz

40
0

 Beogradska hip hop trojka Bad Copy – Timbe, Ajs Nigrutin i Sky Wikluh, godinu dana nakon veoma posećenog koncerta u SKC-u, probaće da, verovatno poslednji put, napuni baštu ovog beogradskog koncertnog prostora.U ovom svojevrsnom poduhvatu koji će se održati 6. juna s početkom u 21 h, Bad Copy će se naći u društvu Who See Klape, Bauk Squada, Škaba (BG Sindikat) i DJ Kobazza.

Nakon beogradskog nastupa, Timbeta, Ajsa i Wikluha čeka veliki koncert u Nišu (Banovina) 13. juna, kao i par nastupa u Hrvatskoj do kraja meseca.

Nastup ove trojke na Exitu (Fusion bina, četvrtak, 10. jul) će verovatno biti i njihov poslednji zajednički veliki koncert, saopštio je menadžment benda, s obrazloženjem da će se članovi grupe u budućnosti fokusirati na solo projekte.

Koncertni repertoar će pored proverenih i poznatih numera grupe sačinjavati i solo hitovi njenih članova.

Podsetimo, trojka Bad Copy je do sada objavila tri albuma: Orbod mebej (ITMM, 1996), Sve sami hedovi (One Records, 2003) i Najgori do sada (Prohibicija, 2006).

Ajs Nigrutin je objavio dva solo albuma: Nigrutinski rečeno ('02) i Štrokavi pazuh ('05), a novi je već spremljen.

Timbetov album još uvek nije objavljen, ali je još prošle godine najavljen singlom Kik, het, sner.

Wikluh Sky je najproduktivniji član i u stanju je da simultano radi na više projekata, od kojih su mnogi van hip hop sfere.

Među njegovim radovima izdvajaju se rok opera Zagađenje u Japanu (Multimedia, 2006), i solo rep albumi Zašto brate Wikluh? (One Records, 2005) i još uvek aktuelni Ortaci ne znaju (Multimedia, 2007).

Karte za koncert 6. juna u SKC-u mogu se kupiti na blagajni SKC-a; pretprodajna cena je 500 dinara.

Izvor:Popboks