Home [ mjuzik ] Pendulum umesto Roni Sajza

Pendulum umesto Roni Sajza

54
0

 Australijski drum'n'bass tandem Pendulum, nastupiće 3. februara u SNP-u. Akciju Exita kojom se mladi pozivaju da izađu na predsedničke izbore podržaće bend koji je u prethodnih nekoliko godina obeležio svetsku drum'n'bass scenu.Exitovoj kampanji Pendulum će se pridružiti u proširenom sastavu. Pošto nema zezanja, umesto Roni Sajza na DNB bini SNP-a nastupiće Pendulum i MC Verse.

Roni Size, čovek koji je obeležio početke Exit festivala i među prvima u svet proneo glas o Exitu, ni ovog puta nije se dvoumio i prihvatio je da nastupi 3. februara u Novom Sadu. Realnost je ipak pobedila želju da nam pomogne, i on će svoju prolećnu turneju ipak početi na vreme, a dolazak u Srbiju moraće da sačeka bolji trenutak.

Dok uz obostranu želju da Roni Size ponovo nastupi kod nas traju pregovori da se ovaj koncert ipak održi ovog leta, akcija Nema zezanja se nastavlja. A prošlogodišnji nastup Penduluma na Exitu, najbolja je pozivnica za sve da se posle glasanja pridruže na još jednom drum'n'bass spektaklu.

Ipak nema zezanja 🙂