Home [ mjuzik ] Armand Van Helden – Tuborg novogodišnja žurka

Armand Van Helden – Tuborg novogodišnja žurka

85
0

 Posle niza uspešnih promotivnih žurki, Tuborg organizuje spektakularan doček Nove godine. Da bi se Beograd još jednom našao na listi poželjnih lokacija za doček Nove godine, Tuborg tim je izabrao jednog od najtraženijih house DJ-eva – Armand Van Helden-a da bude zvezda novogodišnje noći! Pored njega nastupiće i gost iz Velike Britanije, Pete Gooding, ali i domaća podrška.

Atraktivna scenografija i vizuelna iznenađenja učiniće da ova noć ostane u pamćenju svih posetilaca. Za novogodišnju noć izabrali smo već dobro poznatu lokaciju – EXPO centar /Španskih boraca 74A, Novi Beograd/.

Karte se u pretprodaji mogu naći po ceni od 25 eura u dinarskoj protivvrednosti, a prodajna mesta su: Bilet servis, Ticketline, Mamut i sva prodajna mesta IPS store-a, Comtrade shops.

Sedam stvari koje treba znati o Armand Van Helden-u:

Njujorčanin koji je nominovan za „Grammy Award” u kategoriji najbolji DJ/Producent/Remixer

Producirao je mnogobrojne numere koje su dostizale “Top 40 hits” na UK pop listi. Među numerama su: „U Don't Know Me” (UK pop lista #1), “Koochy”(UK pop lista #4), “My My My” (UK pop lista #12), “Flowerz”, “Hear My Name”, “Why Can't You Free Some Time?”, “Ultrafunkala”, “Witch Doctor”, I “Funk Phenomena”.

Do sada je izdao šest albuma: ”Enter The Meatmarket”, ”2 Future 4 U”, ”Killing Puritans”, ”Gandhi Khan”, ”Nympho” i "Ghettoblaster"

Kompilacije koje je miksovao: ”Live From Ya Mutha’s House”, ”Get Up”, ”Repro”, i ”New York: A Mix Odyssey”.

Armand je remiksovao platinumske izvođače kao što su Rolling Stones, P. Diddy, Janet Jackson, Britney Spears i Tori Amos (UK pop charts #1)

Jedan je od najtraženijih DJ-eva današnjice(klubski, festivalski headliner I DJ za specijalne događaje širom sveta)

Armand Van Helden izdao je 2007. svoj novi, šesti album "Ghettoblaster" na Southern Fried etiketi Fatboy Slima. Za razliku od prošlog albuma "Nympho" (2005), koji je naginjao electro-rocku, novi materijal više je rađen pod uticajem hip hop i soulful-a. Od gostujućih muzičara tu su između ostalih reperi iz Njujorka Fat Joe i Will "Tha Wiz" Lemay, Kudu, George Llanes, kao i vokali Nicole Roux i Majida. Prvi singl "Touch Your Toes" sa Fat Joeom upravo je izašao u limitiranoj vinil varijanti.

 {YouTubeVideo id=lpoT7W5-66c}

Pete Gooding
Ako ikada budete umorni, pomislite na život Pete Gooding-a koji poslednjih 10 godina stoji po osam sati iza gramofona čuvenog Cafe MAMBO-a na Ibizi! Njegov jedinstveni kvalitet i sposobnost da podjednako oraspoloži publiku bilo na festivalu, u velikim ili malim klubovima, u kafićima ili na chillout terasama svakako govore da je DJ-ing Pete Gooding-a veoma poseban! Brojni nastupi na Ibizi i nastup na radijskoj emisiji Pete Tong-a rezultirali su da Gooding dobije nagradu za najboljeg DJ-a "Best Ibiza DJ 2002".

Pete Gooding je počeo sa Dj-ingom u svom rodnom gradu Birmingham-u, gde je uporedo vodio svoju radnju ploča "Vinyl Matters" i promovisao svoje  večeri sa partnerom Phil Dockerty-jem (Futureshock). Bio je rezident u svim najboljim gradskim klubovima i barovima.

Još od davne 96-te Pete se pridružuje svom prijatelju Steve Lawler-u i postaje rezident DJ na Ibizi u Café Mambo-u, a ta rezidentura traje sve do danas. Pete Gooding gostuje u preko 30 zemalja godišnje, ali svakako odvaja dovoljno vremena i za produkciju. Posle izdavanja kompilacije "Global Beats", usledila su dva izdanja za Renaissance (Drax & Gooding), njegova pesma "Words" za Fuju i remixi za Chicane, Trancesetters, Ortz i Hip Service zajedno sa njegovim produkcijskim partnerom Adam Routh-om.

{YouTubeVideo id=ql4KoBxXsu4}

Izvor: kontra Magazin