Home [ mjuzik ] Izaberi izvođače Exit 08 festivala

Izaberi izvođače Exit 08 festivala

46
0

exit10.jpgEXIT vas poziva da šaljete predloge koga biste želeli da čujete i vidite sledeće godine. Za fanove EXITa kao i do sada otvorene su mail adrese odgovorimi@exitfest.org , odnosno answerme@exitfest.org za one koji se služe engleskim jezikom.Predlozi za EXIT izvođače već stižu…

 pa su ljudi pitali da li je moguće da nastupe Linkin Park, Cradle of Filth, Velvet Revolver, Daft Punk, System of a Down, Placebo, Slayer, Quen of The Stone Age, Offspring, Iron Mayden, Korn, ali i Beyonce.

U saopštenju se navodi da organizatori daju sve od sebe da dovedu što bolje izvođače i da ih uvek zanimaju vaše posetilaca.

Posle EXITa 07 otvorena je anketa sa pitanjima koji nastup i koja bina su vam se najviše svideli, kao i o tome šta vi mislite da treba da se menja i šta nikako ne treba da se menja na Exit festivalu. Nastup The Prodigy u anketi ima trenutno četiri puta više glasova od sledećeg na listi – od Snoop Dogga. Novosadski kultni bend Obojeni program trenutno je na petom mestu kao i svetska DJ legenda Danny Tenaglia.

Najbolje mesto na Petrovaradinskoj tvrđavi za vreme EXITa prema mišljenju posetilaca je Dance Arena, a odmah zatim i glavna festivalska bina. Broj bina i program ne treba menjati, a tokeni i toaleti su prema glasovima iz EXIT ankete prvo što treba menjati.

Na engleskoj verziji exitfest.org The Prodigy i Dance Arena takođe ubedljivo vode, ali se ljudima koji su ovde glasali sudeći prema rezultatima najviše sviđaju cene ulaznica i pića, a najmanje organizacija ulaza.