Home Aktiviranje Poziv za trenere iz oblasti medijske pismenosti

Poziv za trenere iz oblasti medijske pismenosti

216
0

Program medijske pismenosti za građane „Saznaj i razaznaj” je objavio konkurs za obuku trenera iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Niša, Vranja, Kragujevca, Novog Pazara i Bujanovca.

Kandidati mogu biti raznih profila: edukatori, nastavnici, novinari, aktivisti, predavači na fakultetima, bibliotekari, studenti ali i svi zainteresovani za medijsko obrazovanje i medijsku pismenost. Predznanje u ovoj oblasti nije od presudnog značaja.

Nakon ovog konkursa će biti odabrano oko 60 kandidata koji će proći trodnevnu obuku iz oblasti medijske pismenosti i tehnika podučavanja. Nakon te obuke, treneri će dobiti sve potrebne materijale da i sami sprovedu svoj trening. Treninge će sprovoditi u jednom od Američkih kutaka širom Srbije sa grupama od oko 20 polaznika za šta će biti finansijski nagrađeni. Treneri će takođe biti zaduženi za pozivanje i regrutovanje grupa sa kojima će raditi. U svom radu će treneri imati podršku tima Saznaj i razaznaj kao i praktičnu podršku u okviru Američkih kutaka tokom održavanja treninga.

Kako postati učesnik treninga:

Da biste učestvovali u selekciji za trenere, popunite onlajn
prijavu najkasnije do 5. juna!

Onlajn prijavi možete pristupiti putem ovog linka:LINK

Zbog velikog broja prijava, samo odabrani učesnici će biti kontaktirani.

Ako imate problema s pristupanjem onlajn obrascu – pišite na:
tljubic@irex.org
ntskripec@irex.org