Društveni aktivizam i mladi – peta generacija polaznika

0

Američki kutak i udruženje građana “Novi lobi” po peti put organizuju program “Osnovna obuka za uključenje mladih u društveni aktivizam” koji ima za cilj osnaživanje mladih za aktivno učešće u društvu i procesima donošenja odluka.

Obuka će biti organizovana kroz seriju radionica koje će voditi stručni tim sastavljen od društvenih aktivista, predstavnika medija, psihologa i sociologa koji imaju dugogodišnje iskustvo angažovanja u sektoru civilnog društva i akademskoj zajednici.

Timski rad, veštine javnog nastupa i komunikacije, asertivno ponašanje i organizovanje lokalnog aktivizma su samo neke od tema koje će biti pokrivene ovom obukom.

Program počinje u sredu, 27. februara u 17 časova i dalje će se održavati svake srede tokom marta i aprila u istom terminu u prostorijama Američkog kutka. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg LINKAdo nedelje, 24. februara.

Za ovaj program mogu da konkurišu mladi uzrasta od 18 do 30 godina.

Kandidati koju budu primljeni biće kontaktirani u ponedeljak, 25. februara.

Vidimo se u Kutku!

Srdačan pozdrav,
Američki kutak Novi Sad

 

Previous articleLikovna izložba “Dve četkice” 25. februara u Kafe baru 16
Next articleKonkurs za volontere na poziciji terenskih radnika/ca i volontere podrške u učenju u okviru Programa obrazovanja