Home [ mjuzik ] Chris Rea u Beogradskoj areni 4. marta

Chris Rea u Beogradskoj areni 4. marta

48
0

chris_rea.jpgČuveni bluz pevač i gitarista Chris Rea održaće koncert u „Beogradskoj areni“ 4. marta 2008. godine. Reč je o izvođaču koji je zabeležio mnoge hitove na top-listama, prodao preko trideset miliona ploča i bio nominovan za nagradu Grammy.Chris Rea ima originalan muzički stil koji je ubrzo postao prepoznatljiv kod publike i doneo mu mnoge velike uspehe tokom karijere.

Ono što većina muzičkih kritičara ceni kod Krisa jeste njegov autorski pečat. Razlog njegove muzičke dugovečnosti nalazi se u činjenici da je Kris Ria izvrstan pevač, kompozitor i gitarista. Sve te tri stavke plus sjajne pesme dovele su ga u sam vrh svetske muzičke elite. Svojevremeno je izjavio da je oduvek bio samo uspešan muzičar, a nikada rok-zvezda.

Chris Rea je za 29 godina svoje karijere ostvario niz velikih svetskih hitova, koji su se ponajviše oslanjali na veoma kvalitetne i skladane melodije. Na koncertu u Areni publiku očekuju nezaboravne numere: „On Te Beach“, „Road To Hell“, „Blue Caffe“, „Josephine“ i mnoge druge.

Prošle godine objavio je kompilaciju najvećih hitova i živi album pod nazivom „The Road To Hell And Back“.

{YouTubeVideo id=060hM-JVClg}