Home Aktiviranje EdU MOBILNI – OBUKA ZA VRŠNJAČKE EDUKATORE! PRIJAVE DO KRAJA SEPTEMBRA!

EdU MOBILNI – OBUKA ZA VRŠNJAČKE EDUKATORE! PRIJAVE DO KRAJA SEPTEMBRA!

151
0

U okviru projekta “EdU mobilni – Tvoj korak ka Evropi”, Edukativni centar Kruševac objavljuje poziv za učešće na obuci za vršnjačke edukatore. Jedan od ciljeva obuke i projekta je unapređivanje informisanosti mladih na nivou obuhvaćenih lokalnih zajednica (Obenovac, Loznica, Ub, Mali Zvornik, Šabac, Kruševac, Trstenik, Brus, Varvarin, Aleksandrovac, Ćićevac i Blace) o nacionalnim i evropskim programima namenjenim mladima.


Obuka će biti održana u Kruševcu od 5. do 7. oktobra 2018. godine, a sve troškove učešća (prevoz, smeštaj, hrana) pokriva organizator. Rok za prijave je 30. septembar.
U narednoj fazi projekta biće organizovano 6 interaktivnih radionica, u 6 gradova i opština uključenih u projekat, a od polaznika obuke očekuje se aktivno učešće u realizaciji ovih radionica, čiji je cilj detaljnije upoznavanje sa evropskim programima za mlade, prilikama koje pružaju, kao i mogućnostima za aktivno uključivanje.
Edukativni centar Kruševac, projekat realizuje u saradnji sa organizacijama EmPower iz Požege i Mreža Mladih Jugoistočne Evrope (SEEYN), uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

PRIJAVITE SE za OBUKU OVDE