Home Uncategorised POZIV ZA UČESNIKE: Omladinska razmena – Hart4Art 06th-17th August 2017, Španija

POZIV ZA UČESNIKE: Omladinska razmena – Hart4Art 06th-17th August 2017, Španija

85
0
Pozivamo vas da se prijavite na omladinsku razmenu ’’ Hart4Art’’ na koju kao partneri španske organizacije  DeAmicita šaljemo 4 naša učesnika/učesnice uzrasta od 18 do 30 godine.Omladinska razmena će se održati u malom mestu NAVA (Comarca de la Sidra, Asturias), blizu Madrida u Španijiod 06. – 17. avgusta (06. dolazni,17. odlazni dan).
 
                                                        
Ova omladinska razmena se održava drugu godinu za redom a kao alat izražavanja učesnici i učesnice koristi street art – oslikavanje murala i iscrtavanje grafita. 
Više detalja o temi razmene možete pročitati u prilogu ovog mejla. 
 
Takođe vas pozivamo da pogledate ove video priloge o prošlogodišnjoj razmeni. 

 
Poziv je otvoren za sve zainteresovane doponedeljeka, 28. juna u 12 časova pre podne. Prijave koje pristignu kasnije neće biti uzete u razmatranje. 
 
Do prijavnog formulara se dolazi klikom OVDE
 
Najkasnije 29. junaćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije. 
 
Ova razmena, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu za koju imaju prava na povraćaj u iznosu do 360 eura. (Molimo vas dane kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na razmeni).
 
Za učešće u ovom programu preko Mladih Istraživača potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.600 dinara (ako ste ove godine već bili na jednom od navedenih programa). Ukoliko odustanete od učešća posle uplaćene participacije, ona vam neće biti vraćena.
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošaljete / donesete originale karata, a mi ih pošaljemo organizatorima u Španiju. To može potrajati i nekoliko meseci, najčešće od 2 do 4.
 
Pročitajte pažljivo opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i nalaze se u prilogu ovog mejla. Ako budete selektovani, biće potrebno da te uslove i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
Za dodatne informacije o razmeni možete na se obratiti Mladim istraživačima Srbije telefonom na 011/3116663 ili mejlom na lena.micic@mis.org.rs