Home [njuz] Postani i ti super građanin!

Postani i ti super građanin!

68
0

Super-Konkurs-page-001Centar za unapređenje društvene svesti Super građanin iz Niša poziva sve vas koji želite da budete društveno angažovani da se prijavite na konkurs za prijem novih članova organizacije. Konkurs je otvoren za sve mlade do 30 godina, bez obzira na pol i školsku spremu.

 

Centar za unapređenje društvene svesti Super građanin je udruženje građana nastalo 2012. godine na inicijativu dugogodišnjih novinara, radnika bivše Radio televizije 5. Nakon gašenja ove medijske kuće medijski radnici su došli na ideju osnivanja radio stanice civilnog sektora koja će promovisati aktivnosti orgnaizacija iz Niša i drugih gradova i govoriti o društvenim temama.

Na inicijativu članova udruženja nastala je i internet radio stanica civilnog sektora – Super radio. Ukoliko želite da se oprobate u poslu novinara, autora emisije ili voditelja programa, tonskog realizatora ili marketing agenta i da naučite o ovim poslovima evo šanse za vas.

Pošaljite nam na mejl na info@supergradjanin.org.rs do 22. marta svoju biografiju i motivaciono pismo. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće pozvani na intervju od periodu od 24. marta do 1. aprila.

Super građanin je nevladina, politički nezavisna i neprofitabilna organizacija sa sledeće definisanim oblastima ostvarivanja ciljeva: Društvena odgovornost, Poštovanja ljudskih i manjinskih prava, Aktivno učestvovanje u društvu, volonterizam, socijalna i pravna zaštita, zaštita osoba sa invaliditetom, obrazovanje, nauka, sport, kultura, zdravlje, zaštita životinja i unapređenje životne sredine, značaj razvoja turizma lokalne zajednice, evropske integracije i briga o mladima i jačanje kapaciteta mladih za preuzimanje aktivne uloge u društvu.