Home [akcija] Fantasy run 2014 / Trka fantazije 2014

Fantasy run 2014 / Trka fantazije 2014

58
0

SAT 20 NOVEMBER 2U utorak 4. novembra 2014. godine u 20:00 iz bar restorana Tranzit, Braće Krsmanović 8,kreće prva TRKA FANTAZIJE u Srbiji. Pod sloganom „Oslobodi maštu i dočekaj zimu“.Ovu zabavnu trku Beogradski trkački klub posvećuje dolasku zime, vremenu kada fantastična bića izlaze na ulice i trče našim belim gradom. dominiraju vatra, kamin, čajevi i bajke.

 

Trka je revijalnog karaktera, u kojoj se trkači maskiraju u omljene  kostime vilenjaka, heroja… i tako izlaze na ulice grada da istrče 4 kilometara.

Oslobodi maštu povezuje trčanje sa zdravom i zabavnom aktivnošću, sa idejom da istovremeno možemo da radimo nešto zdravo, a oslobađajuće, da se izražavamo kroz pokret, da dobru energiju koju mi osećamo dok vežbamo ne treba da držimo u četiri zida nego da je iznesemo na ulice.  

Organizator trke je Beogradski trkački klub, grupa trkača i trkačica koja inspirativnim akcijama želi da motiviše sugrađane na pokret. Do sada je klub organizovao Trku mrmota – koja se iznova ponavljala za dan mrmota  i Tropsku trku u slavu dolaska leta, kada su gradom protrčali šareni trkači u kupaćim gaćama.

Trka fantazije je besplatna za sve. Nije potrebna zvanična prijava, ulaznica je vaša maska. Samo trkačima koji se maskriraju biće omogućeno da trče gradom.

Dođite da sa osmehom dočekamo zimu i uplovimo u predivni svet mašte!

Više detalja o trci: http://www.trcanje.rs/trka/fantasy-run-bica-iz-maste-osvajaju-beograd/

FB event:https://www.facebook.com/events/344181532428608/

Zvanični hashtag: #oslobodimastu