Home [akcija] Predstavljanje Android aplikacije za mlade “Evropa za poneti”

Predstavljanje Android aplikacije za mlade “Evropa za poneti”

55
0

Evropa za ponetiPredstavljanju Android aplikacije „Evropa za poneti“ koje će se održati na Sajmu knjiga, 29. oktobar 2014. godine, na štandu Delegacije EU u Srbiji i EU Info Centra, hala 4 Beogradskog sajma, sa početkom u 11.00 časova.

 

Prezentacija aplikacije će biti interaktivno organizovana, tako da će pored predstavljanja aplikacije mladi kroz radionice, fokus grupe i kviz znanja moći da promisle, prodiskutuju i daju svoje mišljenje o odnosu mladih i Evropske unije.

Android aplikacija „Evropa za poneti” kreirana je i pokrenuta u okviru projekta „Evropa za poneti – unapređenje informisanja mladih o Evropskoj uniji i procesu evropskih integracija“, koji realizuje Beogradska otvorena škola uz podršku Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Ako želite da znate koje su to koristi od članstva Srbije u EU i kakve su vaše mogućnosti da se obrazujete, volontirate, putujete i radite u EU, aplikacija Evropa za poneti je prava stvar za vas. Preuzmite aplikaciju i bićete u mogućnosti da u svakom trenutku imate pregled programa EU u koje možete da se uključite, budete u toku sa procesom evropskih integracija Srbije, čitate zanimljive informacije i vesti iz EU.